www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally Japan (PCWRC)

Novinky z týmu Ford před Japonskem

29. srpna 2006 • 04:00

Tým BP-Ford použije pneumatiky BFGoodrich g-Force s nízkým opotřebením a podle pravidel mohl vybrat pouze jeden vzorek. Ten je relativně kompaktní, aby zajistil maximální styčnou plochu s podkladem a maximální přilnavost a trakci. Drážky mohou být ručně prořezány pro případ zablácených tratí. Pneumatiky budou k dispozici v provedení s měkkou, střední a tvrdou směsí.

Jezdci týmu BP-Ford mají v souvislosti se soutěží nabitý program. Ještě před příletem do Obihira se Gronholm s Hirvonenem zastavili v Tokiu, kde v sobotu proběhlo setkání s médii. Po skončení Japonské rally se Gronholm vydá směrem domů přes Tchajvan, kde na zdejším mezinárodním okruhu předvede novinářům a zákazníkům Focus ST a další modely značky.

Týmem M-Sport provozovaný Stobart-VK Rally Team přihlásil do soutěže dva Focusy RS WRC specifikace 2006. Pojedou s nimi Britové Matthew Wilson - Michael Orr a Argentinci Luis Perez Companc a Jose Maria Volta. Je to vůbec poprvé, kdy byl nejnovější Focus RS WRC zpřístupněn soukromému týmu. Irové Gareth MacHale a Paul Nagle se posadí do kokpitu soukromého Focusu RS specifikace 2004.

Ford
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist