www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 19 - Rally Vyškov (RSS)

VH Autoracing a Vlado Hanuš vo Vyškove predstavia nový Hyundai i20 R5

30. května 2019 • 13:00

Vlado Hanuš s Karolínou Jugasovou sa v rámci podujatia XXVII. RallyVyškov 2019 predstavia s novinkou tímu, s vozidlom Hyndai i20 R5.

Vladimír Hanuš - Hyundai i20 R5

„Hyundai i20 R5 sme mali objednaný už v zime, problém bol však s dodávkou samotného auta, ktorá značne meškala. Aj z toho dôvodu sme auto ešte nemali možnosť vyskúšať a zdá sa, že ho vyskúšame až vo Vyškove. Sám som zvedavý ako bude tento náš nový tímový miláčik fungovať, ale verím, že dobre. Hlavne sa chceme vo Vyškove dobre povoziť a zvyknúť si na Hyndai, ktorý funguje trochu inak ako Fiesta. Na výsledok určite teraz pozerať nebudeme, našim cieľom absolvovať celú súťaž,“ vysvetlil Vlado Hanuš.

Nielen na Vlada s Karolínou a VH Autoracing Team, ale aj na ďalších takmer stodvadsať prihlásených súťažných posádok, čaká vo Vyškovepodujtaie, ktoré je zaradené do seriálu AutoklubRallysprint Série. Organizátor pre všetkých zúčastnených pripravil trať o dĺžke takmer dvesto kilometrov. V tomto počte je už započítaných aj sedemdesiatjeden ostrých kilometrov, ktoré sú rozdelené do siedmych rýchlostných skúšok. Štart XXVII. Rally Vyškov 2019 je v sobotu 1.6.2019 o 9:00 a cieľ v rovnaký deň o 17:00 hodine.

Miroslav Majláth
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist