www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 19 - Rally Vyškov (RSS)

Až na ty retardéry...

foto

10. června 2019 • 12:00

V sobotu 1. června začalo většině českých soutěžáků dvoutýdenní „jihomoravské turné“, v průběhu kterého se dění v obou rallyových seriálech přesunulo do těsné blízkosti Brna. Adaptace na „placatý“ profil krajiny, přehledné úseky mezi poli a šotolinové polní cesty byla hlavním předpokladem úspěchu na XXVII. Rally Vyškov, která se uskutečnila jako druhý díl Rallysprint série a Poháru 2+. Příležitost otestovat techniku před charakterově obdobnou rally v Hustopečích navíc dovedla na start i některé účastníky „velkého“ seriálu.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing ve Vyškově úspěšný

foto

7. června 2019 • 14:00

Druhý podnik Autoklub Rallysprint série se odjel minulou sobotu ve Vyškově. Na startu nechyběly ani posádky z týmu Minařík racing. Pořadatelé nachystali celkem sedm rychlostních zkoušek. Zvláštností Rally Vyškov byly šotolinové úseky a zajímavé skoky. Počasí vyšlo na jedničku, tratě byly suché a posádky se v autě pěkně vyhřívaly. Za slušovický tým do Vyškova přejeli závodit Milan Obadal a Michaela Debnárová.

žádný příspěvek celý článek »

KIT Racing ve Vyškově úspěšný, Neumann, Rawski a Sasinek s poháry

foto

7. června 2019 • 09:00

Rallysprintové mistrovství a historici se opět setkali při Rally Vyškov. Suverénní vítězství zde předvedl Vlastimil Neumann mezi historiky a také zbývající jezdci týmu KIT Racing byli úspěšní. Marek Vlček, Maciej Rawski i Štefan Sasinek sprint dokončili, navíc poslední dva jmenovaní odjížděli domů s poháry.

žádný příspěvek celý článek »

Devět desetin vteřiny v neprospěch Lukáše Nekvapila

foto

6. června 2019 • 17:00

Pro druhý sprint letošní sezóny, Rally Vyškov,udělal tišnovský Lukáš Nekvapil jednu změnu. Ta se týkala složení posádky, kdy Petru Němcovou vystřídala na místě spolujezdce Petra Řiháková. Jinak vše zůstalo při starém. Opel Adam R2 měl nezměněný design a v autě při seznamovacích jízdách panovala jako vždy dobrá nálada.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Trněný s Christaianom Doerrom: „Už zase ten ... retardér“

foto

6. června 2019 • 14:00

Slovenský Kamir oRacing Team spoločne s posádkou Karel Trněný – Christian Doerr vybojoval v rámci XXVII. RallyVyškov 2019 šieste miesto absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

XTG Adam Cup mezi Vyškovem a Hustopečemi

foto

6. června 2019 • 13:00

Nabitý program čeká na začátku června účastníky XTG Adam Cupu. První moravskou zastávkou byla Rally Vyškov (1. června), které se zúčastnilo devět posádek. Ve výsledkové listině se neudálo nic nového, stejně jako na Kopné si odvezli prvenství Dominik Stříteský s Janem Mikulíkem, čímž se usadili v čele průběžného hodnocení. Vedení si jistě budou chtít upevnit i ve dnech 14. – 15. června v okolí Hustopečí, kde XTG Adam Cup pokračuje třetím závodem – Agrotec Petronas rally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Jörga Ullmanna

foto

5. června 2019 • 14:00

Domácí šampionát Rallysprint série i Poháru 2+ po delší přestávce konečně pokračoval svým druhým podnikem, Rally Vyškov, která se opět uskutečnila na tradičních rychlostních zkouškách na východ od moravské metropole. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Vlado Hanuš je so Shrekom spokojný

foto

5. června 2019 • 10:00

Vlado Hanuš – Karolína Jugasová a VH Autoracing Team predstavili v rámci XXVII. Rally Vyškov 2019 novú techniku – Hyundai i20 R5. Výsledkom bolo dvanáste miesto absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Iva Prieložného

foto

4. června 2019 • 14:00

Domácí šampionát Rallysprint série i Poháru 2+ po delší přestávce konečně pokračoval svým druhým podnikem, Rally Vyškov, která se opět uskutečnila na tradičních rychlostních zkouškách na východ od moravské metropole. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Vyškov vyhrál Jaromír Tarabus

foto

2. června 2019 • 16:00

Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem vyhráli druhý díl letošní Rallysprint série a Poháru 2+, Rally Vyškov. V rámci RSS byl po tuhém souboji nejrychlejší Tomáš Knápek.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškov hlásí připraveno ke startu

foto

31. května 2019 • 14:00

Zajímavé startovní pole slibuje vzrušující podívanou na 27. ročníku Rally Vyškov, druhém dějství seriálu Rallysprint série. Celkem se přihlásilo 114 posádek. To je o 21 více než v loňském roce. Na start se postaví hned 12 vozů divácky nejatraktivnější specifikace R5.

žádný příspěvek celý článek »

RI Okna Racing se ve Vyškově vrací na soutěžní tratě

foto

31. května 2019 • 13:00

Přesně po dvouměsíční pauze od prvního a zároveň prozatím i posledního závodu při březnové Valašské rally, se o nadcházejícím víkendu na tratích v okolí Vyškova představí posádka RI Okna Racing týmu ve složení Jan Jelínek - Petr Ingr. V rámci druhého podniku rallysprintové série otestují nejen pro ně stále nový vůz Škoda Fabia R5, ale především zdravotní kondici spolujezdce Petra Ingra.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškovské rychlostky kulisou dalších bojů Adamů

foto

31. května 2019 • 09:00

Červnový program XTG Adam Cupu pokračuje v rozmezí dvou víkendů ve Vyškově a v Hustopečích. Startovní listina Rally Vyškov (soutěž startuje 1. června) eviduje devět pohárových účastníků, kterým vévodí nejrychlejší posádka úvodního závodu ve Slušovicích Dominik Stříteský - Jan Mikulík.

žádný příspěvek celý článek »

Kamiro s Trněným a Doerrom sa predstavia vo Vyškove

foto

30. května 2019 • 14:00

Po výbornom výsledku, ktorý sa podarilo dosiahnuť posádke Kamiro Racing Teamu na podujatí v Rumunsku, sa slovenský rally tím predstaví počas nadchádzajúcej soboty vo Vyškove. V tomto prípade bude Kamiro Racing reprezentovať dvojica Trněný – Doerr na vozidle Ford Fiesta R5.

žádný příspěvek celý článek »

VH Autoracing a Vlado Hanuš vo Vyškove predstavia nový Hyundai i20 R5

foto

30. května 2019 • 13:00

Vlado Hanuš s Karolínou Jugasovou sa v rámci podujatia XXVII. RallyVyškov 2019 predstavia s novinkou tímu, s vozidlom Hyndai i20 R5.

žádný příspěvek celý článek »

toplist