www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally Japan (PCWRC)

Luis Moya: Musíme stát nohama pevně na zemi

30. srpna 2006 • 11:00

Sportovní ředitel továrního týmu 555 Subaru WRT Luis Moya řekl, že před nadcházející Japonskou rally musí tým stát nohama na zemi a nečekat nemožné. Po výsledcích v Německu a Finsku je již náladu v týmu na bodu mrazu a všichni se pomalu přestávají věřit.

To ostatně přiznal také Petter Solberg, který řekl, že jedině pozice na stupních vítězů by mohla týmu vrátit sebejistotu, která se v letošním roce vytratila. „V Japonsku jsme v minulosti dosáhli dobrých výsledků,“ řekl na úvod Moya.

„Musíme být ale realisté. Ve Finsku zajížděl Chris v neděli velmi dobré časy, ale stále se posunujeme krůček po krůčku kupředu, tudíž to nebude ideální. Petter Solberg má určitě šanci skončit na stupních vítězů a to je také náš cíl. Chris vloni v Japonsku zazářil a totéž se od něj čeká i letos. Samozřejmě jsme rádi, že můžeme zpět mezi námi přivítat Toshihiro Araie. Uvidíme, jak se mu povede ve voze WRC,“ dodal Moya.

Ředitel týmu Subaru WRT Richard Taylor doplnil: „V Japonsku má automobilka Subaru hlavní sídlo a také prioritní trh na odbyt těchto vozů. Budeme se snažit fanouškům předvést a splnit naše cíle. Nezbývá nám nic jiného než bojovat a pokusit se vyhrát.“

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist