www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 20 - Rally Vyškov (RSS)

Po Vyškově vyráží Hyundai Lenner Sport do Chorvatska

25. září 2020 • 15:00

Rally Vyškov byla další soutěží v rámci Rallysprint série pro tým Hyundai Lenner Sport, který je zaštítěný společností Hyundai Motor Czech. Pilot týmu Ondřej Bisaha zde startoval se startovním číslem 1 na dveřích svého vozu Hyundai i20 R5 a s novým spolujezdcem Oliverem Kiškou. Ten se po boku Bisahy objevil již minulém roce, avšak pouze při show v závěru roku.

Ondřej Bisaha - Oliver Kiška (Hyundai i20 R5) - Rally Vyškov 2020

„Rally Vyškov pro mě byla čirá zábava. Ráno jsme si opravdu užili. Oliver zvládl svou první opravdovou soutěž v roli spolujezdce nad má očekávání. Faktem je, že bez sebemenšího problému by to poprvé snad ani nešlo,“ řekl kroměřížský jezdec, který v cíli obsadil šesté místo a dodal: „Za mě byl Vyškov skvěle uspořádaný. Všechna čest organizačnímu týmu, který uvažoval například i nad potřebami našich aut a nechal delší zóny v cíli za fotobuňkou na ochlazení, apod.“

„Pro mě to byla první velká soutěž, kterou jsem si zároveň moc užil. Jsem vděčný za šanci a důvěru, kterou mi Ondra dal. Bohužel jsem se nevyvaroval chybám, což mě moc mrzí, protože nás to stálo lepší umístění, ale odnesl jsem si spoustu zkušeností a podnětů ke zlepšení, abychom příště atakovali vyšší příčky,“ hodnotil svůj první ostrý start spolujezdec Oliver Kiška.

Ondřeje Bisahu čeká již o tomto víkendu spolu s týmem Hyundai Lenner Sport další soutěž INA Delta Rally v Chorvatsku. Druhý podnik v letošním kalendáři FIA European Central Rally Trophy startuje v chorvatském hlavním městě Záhřebu v pátek 25. září po páté hodině odpoledne. Vítěz projede po absolvování 10 rychlostních zkoušek přes cílovou rampu v sobotu v 18:40. Na týmovém voze Hyundai i20 R5 se opět objeví startovní číslo 1.

Více zajímavostí z dění v týmu se budou moci fanoušci dozvědět na sociálních sítích BSH Racing. Informace je možné sledovat také na Facebookové stránce prémiového prodejce vozů značky Hyundai Lenner Motors.

Lukáš Chum
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist