www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 20 - Rally Vyškov (RSS)

Po Vyškově vyráží Hyundai Lenner Sport do Chorvatska

foto

25. září 2020 • 15:00

Rally Vyškov byla další soutěží v rámci Rallysprint série pro tým Hyundai Lenner Sport, který je zaštítěný společností Hyundai Motor Czech. Pilot týmu Ondřej Bisaha zde startoval se startovním číslem 1 na dveřích svého vozu Hyundai i20 R5 a s novým spolujezdcem Oliverem Kiškou. Ten se po boku Bisahy objevil již minulém roce, avšak pouze při show v závěru roku.

žádný příspěvek celý článek »

Ve Vyškově vyhráli Petr Semerád a Jan Dohnal

foto

22. září 2020 • 10:00

Slunečné počasí je ve Vyškově již tradiční, ale vzhledem k tomu, že se letos vyškovská soutěž přesunula až na konec léta, nebylo nic jisté. Pořadatelům se přesto povedlo objednat to správné počasí. To totiž v průběhu týdne gradovalo a v sobotu bylo na závod krásné slunečné počasí, přičemž teploty dosahovaly až tropických hodnot.

žádný příspěvek celý článek »

Premiérový start Ševčíka s Mirage Open N ve Vyškově

foto

21. září 2020 • 10:00

Po Josefu Petákovi a Martinu Šiklovi si jako třetí v řadě, v ostrém závodě, vyzkoušel soutěžní speciál Mitsubishi Mirage Open N Pavel Ševčík. Zlínský jezdec si pronajal vůz od Protocars.cz, což je projekt společnosti Auto CARS Radek Fára s.r.o., na vyškovský sprint.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák o půl kila lehčí

foto

21. září 2020 • 09:00

Měsíční pauzu mezi srpnovou rally ve Valmezu a zářijovou Rally Vyškov využila většina soutěžáků po svém. Řada z nich pilně testovala, někteří odpočívali a jiní si naplánovali zdravotní dovolenou. Do poslední skupinky patřil Martin Vlček, který si ve druhé polovině srpna nechal z páteře „vymontovat železa“ po loňské Barumce.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Jörga Ullmanna

foto

17. září 2020 • 17:00

Rallysprint série pokračujovala po měsíční pauze svým již třetím závodem. Posádky se tentokrát vydaly na rychlostní zkoušky na východ od Brna, kde se uskutečnil již osmadvacátý ročník Rally Vyškov. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík Racing ve Vyškově se čtyřmi vozy

foto

17. září 2020 • 15:00

Na třetí podnik Liqui Moly Rallysprint série vyrazil tým Minařík Racing tentokrát se čtyřmi posádkami. S Peugeotem 208 Rally4 se na Rally Vyškov opět představil René Dohnal. Na sedadlo spolujezdce usedl již tradičně Roman Švec. Petr Gargulák závodil s Peugeotem 208 R2 a rozpis mu četl Karel Voltner.

žádný příspěvek celý článek »

Bitva do posledních metrů pro Daniela Poláška

foto

17. září 2020 • 13:00

Třetí závod Čermák a Hrachovec Adam Cup 2020 – Rally Vyškov – nabídl strhující bitvu, ze které nakonec vyšli vítězně Daniel Polášek a Kateřinou Pohlídalovou. V cíli nechali za sebou Filipa Ocelku s Jaroslavem Blažkem jen o 2,1 vteřiny, třetí místo brali Tomáš Arnošt a František Kubů. Hned pět nejrychlejších posádek bylo srovnáno v necelých dvaceti sekundách.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Dalibora Benycha

foto

16. září 2020 • 12:00

Rallysprint série pokračujovala po měsíční pauze svým již třetím závodem. Posádky se tentokrát vydaly na rychlostní zkoušky na východ od Brna, kde se uskutečnil již osmadvacátý ročník Rally Vyškov. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Iva Prieložného

foto

15. září 2020 • 14:00

Rallysprint série pokračujovala po měsíční pauze svým již třetím závodem. Posádky se tentokrát vydaly na rychlostní zkoušky na východ od Brna, kde se uskutečnil již osmadvacátý ročník Rally Vyškov. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Vyškov ve znamení dalšího vítězství Petra Semeráda

foto

12. září 2020 • 16:30

Závěrečná rychlostní zkouška rozhodla o tom, že vítězi letošní 28. Rally Vyškov se stala dvojice Petr Semerád - Jiří Hovorka na Škodě Fabii R5. Druhou příčku získala posádka Jaromír Tarabus - Daniel Trunkát s Hyundai i20 WRC a třetí Jan Černý s Petrem Černohorským na Volkswagenu Polo Gti R5.

žádný příspěvek celý článek »

Bisaha s Hyundaiem nebude ve Vyškově chybět

foto

11. září 2020 • 09:00

Šampionát Rallysprint série pokračuje další soutěží o následujícím víkendu v okolí Vyškova. Ondřej Bisaha zde odstartuje se svým vozem Hyundai i20 R5 s prestižním startovním číslem 1 na dveřích. Stane se tak již podruhé v letošní sezoně.

žádný příspěvek celý článek »

Soutěž pro fanoušky s Filipem Marešem ve Vyškově

foto

10. září 2020 • 19:00

Ve Vyškově budou moci letos diváci vidět velmi zajímavé startovní pole. Dalo by se říci možná až snové, protože při pohledu na seznam přihlášených lze jen těžko dopředu tipovat jak absolutního vítěze, tak vítěze v jednotlivých třídách. Jedno jméno, které mělo na XXVIII. Rally Vyškov startovat, ale v seznamu přece jen chybí.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškov: Zkušení harcovníci proti debutantům

foto

10. září 2020 • 10:00

Po měsíci zavítá Čermák a Hrachovec Adam Cup 2020 opět na Moravu. Třetí podnik poháru identických vozů Opel Adam Cup bude hostit Vyškov. Rally Vyškov bude třetím závodem Liqui Moly Rallysprint Série.

žádný příspěvek celý článek »

Ve Vyškově se představí skvělé startovní pole

foto

4. září 2020 • 16:00

Na 28. ročníku Rally Vyškov fanoušci uvidí velmi zajímavé startovní pole. Do druhé soutěže letošní Liqui Moly Rallysprint série se přihlásilo celkem 112 posádek. Nechybí kompletní špička, ani jezdci připravující se na další soutěž Mistrovství České republiky. Na start se postaví hned 3 vozy nejvyšší specifikace WRC a 12 speciálů R5. V rámci Rallysprint série odstartuje 103 posádek, dalších 9 jich pak bude bojovat v klasifikaci Poháru pořadatele.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek ve Vyškově se blíží, seznam přihlášených se plní

foto

31. srpna 2020 • 08:00

Pondělí 31. srpna je posledním dnem, kdy bude možné přihlásit se na nadcházející XXVIII. Rally Vyškov 2020. Následně se o půlnoci systém uzavře a budeme znát úplný seznam přihlášených. Ten ale už nyní čítá velmi zajímavá jména ze špičky napříč všemi kategoriemi.

žádný příspěvek celý článek »

toplist