www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally Japan (PCWRC)

Marc Van Dalen: Chceme Ford porazit !

8. září 2006 • 12:50

Šéf týmu Kronos Racing Marc Van Dalen se nechal slyšet, že vítězství Sébastiena Loeba nad Marcusem Grönholmem dodalo jeho týmu potřebné sebevědomí k tomu, aby porazili v MS FIA značek tým BP-Ford WRT.

Kronos Racing má nyní navrch v obou šampionátech. Zatímco Loeb vede nad Grönholmem o celých 33 bodů, v MS FIA značek má Citroën na Ford náskok jen jedenácti bodů. „Jsem šťastný, že Sébastien v tom strhujícím souboji vyhrál a mohl se radovat ze 27. vítězství v seriálu mistrovství světa,“ řekl na úvod Van Dalen.

V letošním roce dokázal Sébastien Loeb vyhrát již sedm soutěží z jedenácti odjetých. „Na začátku roku si to nikdo nedokázal ani představit. Je to pro nás jako sen. Chceme nyní získat oba tituly, jelikož si to tým za svou tvrdou práci zaslouží,“ pokračoval Van Dalen.

„Samozřejmě nesmíme zapomínat ani na Daniela Elenu, bez něj by jsme takových úspěchů určitě nedosáhli. Před námi je ještě pět soutěží. Určitě budeme bojovat a snažit se vedení udržet. Ford ale mohutně stahuje, takže musíme zapojit opravdu všechny v týmu. Uvidíme po Britské rally, jestli se nám to podařilo,“ dodal na závěr šéf týmu Kronos Racing.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist