www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 21 - Auto UH Rallysprint Kopná (RSS)

Ondřej Bisaha na poslední chvíli odvolává svůj start na Kopné

21. května 2021 • 18:00

Sezona 2021 měla pro Ondřeje Bisahu začít o následujícím víkendu ve Slušovicích na Rallysprintu Kopná. Pilot týmu Hyundai Lenner Sport měl startovat se startovním číslem 1, ale nakonec se musí v pátek dopoledne ze soutěže omluvit. Před krátkým čtvrtečním testem, který byl v plánu, došlo k úplnému selhání displejů v týmovém voze Hyundai i20 R5.

„Po téměř sedmiměsíční přestávce jsme se na Kopnou těšili, ale nezbývá nám nic jiného než se omluvit. Důvodem selhání displejů je firmwarový problém, který se nám po několikahodinovém bádání až dlouho do noci na dnešek nepovedlo odstranit. Hyundai Motorsport nám řekl, že jediná možnost je kompletní výměna,“ vysvětluje důvody odvolání svého startu na Kopné Ondřej Bisaha. „Je nám to moc líto, ale nezbývá nám nic jiného než se těšit na start v příštím závodě.“ Tým Hyundai Lenner Sport zaštítěný společností Hyundai Motor Czech proto musí odložit svůj vstup do sezony.

Více zajímavostí z dění v týmu se mohou fanoušci dozvědět na sociálních sítích BSH Racing. Informace je možné sledovat také na Facebookové stránce prémiového prodejce vozů značky Hyundai Lenner Motors.

Lukáš Chum
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
23.05.2021 13:28
jarek_p
Tato tisková zpráva je jeden velký výsměch.
toplist