www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 06 - IV. Rallye Elektro Kadlec

Leoš Flídr opět do Prachatic

20. září 2006 • 05:00

Náchodská posádka týmu SVC Motorsport se opět chystá do jihozápadních Prachatic, kde se o nadcházejícím víkendu jede další díl Rally Super Série. Na tamních erzetách nebudou Flídr s Ehlem žádnými nováčky, naopak. Vloni zde sváděli krásný souboj s Danem Landou a předloni se v absolutní klasifikaci museli sklonit před uměním S. Bergera s „áčkovým“ Fordem Escort. To vše však již je minulostí.

„Jedeme do Prachatic s obrovskou chutí. Tratě jsou krásné, technické a podle všeho budeme v čele svádět souboj s Karlem Trněným. Alespoň tak bych si to přál,“ říká východočeský pilot.

Ano, pokud vše půjde dle přihlášek měl by se v Prachaticích s vozem Škoda Octavia WRC představit nejen Leoš Flídr, ale i meclovský Karel Trněný. Karel v Pelhřimově dokázal, že je stále velmi rychlý a svým oponentům dokázal, že umí jet i atraktivně, pro diváky.

„Souboj v Pelhřimově byl nádherný. Věřím, že by se v Prachaticích mohl opakovat. Karel má více zkušeností, ale přesto bychom chtěli být před ním. Na trati proto uděláme maximum,“ dodává Leoš Flídr.

V okolí Prachatic možná budou moci fanoušci sledovat souboje vozů nejvyšší specifikace naposled. Ač to před pár lety bylo skoro nepředstavitelné, v Česku vozům WRC „zvoní hrana“. Přesto, že za volanty „wrců“ nesedí žádná světová esa i tak se z pohledu diváka zcela jistě bude nač dívat.

„Přijměte naše pozvání a přijďte všechny jezdce povzbudit,“ vzkazuje příznivcům majitel týmu SVC Náchod Motorsport Vladimír Vitver.

Zdeněk Umlauf
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist