www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 06 - IV. Rallye Elektro Kadlec

Lukáš vyzkoušel "taxíka"...

6. října 2006 • 09:40

IV. Rallye Elektro Kadlec Prachatice byla pro tým Rallye Sport Promotion ve znamení velké premiéry. Junior týmu Lukáš Veselý poprvé ve své soutěžácké kariéře vyzkoušel vůz s pohonem všech kol, Mitsubishi Lancer EVO VII.

příspěvků: 4 celý článek »

Team PMV Motorsport na Rallye Prachatice

4. října 2006 • 02:00

Team PMV Motorsport se vydal bojovat o další body do K4 Poháru České republiky v rallye 2006 na jih Čech. Do malebného města Prachatice. Konkurence se zde tentokrát sešla velice silná. Přesto se posádka Přemek a Michal Šebestovi pokusila posbírat co nejvíce bodů do tabulky.

žádný příspěvek celý článek »

Eddy Schlager konečně po roce v cíli a na bedně

4. října 2006 • 01:00

Přesně po roce a třech týdnech, kdy dokončil vyškovskou Böttcher rally 2005, spatřil Eddy Schlager opět cílovou rampu automobilové soutěže. Po neuvěřitelné sérii technických závad a obrovské porci smůly, která letos trvala pět soutěží, se tak konečně dočkal vytouženého úspěchu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z druhých Prachatic

2. října 2006 • 00:05

Můžete si prohlédnout několik fotografií z Rallye Elektro Kadlec, tedy druhé letošní soutěže pořádané v Prachaticích, která byla opět zařazena do Poháru České republiky, zároveň také do Rally Super Serie a jela se i jako mistrovství Čech. Autorem dnešních snímků je Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšné Prachatice

27. září 2006 • 04:00

Na celkem 53 převzatých posádek do několika Mistrovství čekalo v Prachaticích slunečné počasí. Snad poprvé v historii tohoto závodu bez jediné kapky deště. Posádky odstartovaly do soutěže ze startovní rampy na Malém náměstí v Prachaticích v 18.00 a po zastávce v servisní zóně je čekala první porce rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Pozlacené loučení Michala Habarta

26. září 2006 • 00:30

Jeden z nejvydařenějších závodů sezóny absolvovaly obě posádky VSV rallye teamu. Jak Pavel Stráský s Romanem Volkem, tak i Michal Habart s Václavem Vaněčkem dokončili i přes četné technické problémy čtvrtý ročník Rallye Elektro Kadlec Prachatice a vystoupili na stupínky nejvyšší!

žádný příspěvek celý článek »

Prachatické repete

21. září 2006 • 04:00

Po šestitýdenní přestávce se kolotoč K4 Poháru České republiky v rallye vrací opět na jih Čech do Prachatic. V závěru týdne tam šampionát pokračuje čtvrtým ročníkem Rallye Elektro Kadlec, jež je tentokrát zařazena také do Rally Super Série a Mistrovství České republiky historických automobilů.

žádný příspěvek celý článek »

Leoš Flídr opět do Prachatic

20. září 2006 • 05:00

Náchodská posádka týmu SVC Motorsport se opět chystá do jihozápadních Prachatic, kde se o nadcházejícím víkendu jede další díl Rally Super Série. Na tamních erzetách nebudou Flídr s Ehlem žádnými nováčky, naopak. Vloni zde sváděli krásný souboj s Danem Landou a předloni se v absolutní klasifikaci museli sklonit před uměním S. Bergera s „áčkovým“ Fordem Escort.

žádný příspěvek celý článek »

Eddy Schlager s novým spolujezdcem

20. září 2006 • 03:00

Mezi více než šesti desítkami soutěžních posádek, které projevily zájem o start na nadcházející soutěži Poháru ČR v rally – IV. Elektro Kadlec Rallye Prachatice, vyčnívá v seznamu přihlášených devět dvojic, které se přijedou do Prachatic poprat o body do Rally super série.

žádný příspěvek celý článek »

IV. Rallye Prachatice - pohled do startovní listiny

18. září 2006 • 10:45

Do soutěže se přihlásilo devět posádek usilující o body do Rallye Super Série Mistrovství České republiky. Toto mistrovství je určeno pro vozy WRC, A8, VK nad 1600 ccm a automobily zařazené do skupiny S tzn. ty, které po čtyřletém prodloužení pozbyly homologaci FIA, avšak s možností maximálních úprav pro skupinu A.

žádný příspěvek celý článek »

Premiéra Prachatické rally v rámci Českého Mistrovství

23. srpna 2006 • 01:00

Jak již bylo avizováno, závodní vozy se opět sjedou ve dnech 22. - 23. září do Prachatic. Tento podnik se měl původně odehrávat v okolí Teplic. Tepličtí pořadatelé ovšem organizaci odřekli a vzniklou situaci vyřešila federace automobilového sportu přidělením tohoto podniku organizátorům Prachatické rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist