www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally of Turkey (JWRC)

Marc van Dalen se radí s Fréquelinem

3. října 2006 • 09:30

Poslední týden má šéf týmu Kronos Racing Marc van Dalen plnou hlavu starostí. Shání totiž adekvátní náhradu za Sébastiena Loeba, který bude určitě chybět minimálně na Turecké rally.

„Je to náročné, ale určitě někoho již brzy vybereme. Ať to bude ale kdokoliv, tak Sébastiena nahradit nedokáže. On je totiž v současné situaci nenahraditelný,“ řekl odhodlaně van Dalen.

„Už několikrát jsem telefonoval a hovořil s Guyem Fréquelinem. Snažíme se najít toho nejlepšího a naštěstí máme ještě dostatek času. Pod žádným tlakem zatím nepracujeme,“ doplnil van Dalen.

V úvahu stále přichází hned několik možností. Mezi vyvolené by mohli patřit Colin McRae, Toni Gardemeister, Carlos Sainz, Gigi Galli nebo Francois Duval.

Nejvíce pravděpodobně se stále jeví jméno Toniho Gardemeistera, který letos dosahuje dobrých výsledků a Xsaru WRC celkem dobře zná. S vozem v minulosti jezdil také Colin McRae, Carlos Sainz a Francois Duval, ale zatím ani jeden z těchto pilotů nebyl údajně nikým kontaktován. Duval by mohl mít výhodu při delší absenci Loeba, jelikož vloni dokázal s Xsarou WRC vyhrát Australskou rally.

Richard Vlček ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist