www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally of Turkey (JWRC)

McRae: Titul musí získat Sébastien !

5. října 2006 • 10:20

Mistr světa z roku 1995 Colin McRae byl povolán do týmu Kronos Racing nejen proto, aby se pokusil pro Citroën zachránit titul ve značkách, ale také proto, aby pomohl ke třetímu titulu zraněnému Loebovi. Skot slíbil, že proto udělá maximum.

Jeho současný plán je, aby se pokusil v Turecku porazit Marcuse Grönholma, který neměl se Sébastienem v posledních soutěžích konkurenci. Pohlídat si však bude muset také Mikko Hirvonena, který se hodně zrychlil.

„Byl jsem v šoku, když jsem slyšel o nehodě Sébastiena,“ řekl Colin McRae. „Mohu si jen představovat, jak se asi teď cítí, především v situaci, kdy má tak blízko k titulu mistra světa. Jsem ale rád, že si vybrali mě a udělám maximum proto, aby ten titul získal právě Sébastien. Kromě toho chci pomoci k titulu i týmu Kronos Racing.“

„Konkurence prostě nesmí těžit z toho, že se někdo zranil, proto se budu snažit uspět. Mým spolujezdcem bude znovu Nicky Grist a i ten řekl, že chce, abychom pomohli k titulu právě Sébastienovi,“ doplnil Skot.

Colin McRae se také může pokusit o vyrovnání počtu vítězství v mistrovství světa Carlose Sainze, který jich má na svém kontě 26. Držitelem rekordu je nyní Sébastien Loeb, který jich má na svém kontě 28. Colin McRae jich má zatím ´pouze´ 25.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
05.10.2006 23:22
Ramon
jj náš Colin je zpátky!!!
05.10.2006 12:16
Ricardo - moderátor
Taky se mi líbí, takový přístup jsem od něj dříve neznal...
05.10.2006 10:43
dufs
Go Colin Go....
jeho přístup se mi začíná zamlouvat a na Turecko se opravdu těším
toplist