www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally of Turkey (JWRC)

Ercan Kazaz se chce na domácí rally předvést

12. října 2006 • 10:30

Ercan Kazaz, který se již s předstihem stal šampiónem Turecka, se představí také ve třinácté soutěži seriálu mistrovství světa Turecké rally. Usedne do Imprezy WRC, kterou pro něj připraví tým Subaru Turkey Rally Team. Sponzorovat jej bude společnost Pirelli a Varta.

Pro Kazaze to bude vůbec poprvé, co v seriálu mistrovství světa bude pilotovat vůz specifikace WRC. „V posledních 21 letech jsem vždy jezdil na pneumatikách Pirelli. Jsem šťastný, že mne tato společnost podpoří při startu na domácí Turecké rally,“ řekl na úvod Kazaz.

„Pokusím se jet maximálně rychle a dosáhnout dobrého výsledku. Chtěl bych potrápit jezdce týmů Manufacturer 2. Mimo jiné nesmím zapomenout poděkovat ani společnosti Varta, která je mým dalším sponzorem,“ doplnil na závěr turecký pilot.

Subaru Turkey Rally Team bude mít v Turecké rally hned tři vozy. Jedním bude Subaru Impreza WRC pilotovaná Ercanem Kazazem. Dalším pak Impreza skupiny N, do které usedne posádka Hakan Dinc - Macit Gur. Posledním strojem bude také Subaru Impreza skupiny N a usedne do ní dvojice Hasan Ozseyhan - Fatih Ýnan.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist