www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally of Turkey (JWRC)

Luca Betti bude přeci jen chybět

13. října 2006 • 01:00

Podobný osud jako úřadujícího mistra světa Sébastiena Loeba potkal i italského účastníka juniorského světového šampionátu Lucu Bettiho. I pro něj znamená verdikt lékařů definitivní stop z plánované účasti na letošní Turecké Rally.

Jak již server AutoSport.CZ počátkem měsíce informoval, italský rodák z Cunea upadl při tréninkové jízdě na motorce a kvůli zraněním byl jeho start na Turecké rally v ohrožení. Jak v minulých dnech potvrdili italští doktoři, jeho start je naprosto vyloučen.

„Při projížďce na terénní motorce jsem upadl tak nešťastně, že jsem si poranil kolenní vazy. Doufal jsem, že bych se mohl vyléčit do Turecké rally, ale lékaři zchladili mé naděje. Dle jejich odhadu bych měl být mimo třicet až čtyřicet dní,“ pronesl zklamaný Luca Betti.

Bettimu se v letošní sezóně JWRC příliš nedaří, zatím má na kontě pouhých pět bodů, což stačí jen na sedmnácté místo. „V letošní sezóně se mi vůbec nedaří. Měli jsme hodně technických problémů, já jsem dělal chyby, teď ještě to zranění. Spadl jsem už několikrát, ale toto je první vážnější zranění. Turecko určitě vynecháme a i nad startem ve Velké Británii visí velký otazník,“ dodal závěrem Betti.

-plu-; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist