www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally of Turkey (JWRC)

Petter Solberg: Impreza WRC se zlepšila

18. října 2006 • 11:40

Norský pilot Petter Solberg sice dokončil Tureckou rally až na třinácté pozici, nicméně byl velmi spokojen s tím, jak začala fungovat Impreza WRC 2006. Norský rychlík totiž znovu dokázal bojovat o stupně vítězů a navíc zajel sedm nejrychlejších časů, což se mu v letošním roce ještě nepodařilo.

Také vedení týmu si zlepšení pochvalovalo a doufá, že to bude v posledních třech soutěžích letošního seriálu mistrovství světa ještě rychlejší a konečně snad dosáhne i na vítězství.

„Myslím, že vítězství v rychlostních zkouškách a dosahované časy všem v týmu hodně pomohly. Potřebovali jsme morální podporu a té se nám nyní dostalo. Pro všechny to byl dobrý signál, že změny fungují lépe,“ řekl v cíli soutěže spokojeně Solberg.

„Čekají nás letos ještě tři další podniky, ve kterých chceme uspět. V minulosti se nám na nich dařilo, tak snad tomu bude stejně tak i letos. Těším se především na Britskou rally, kde jsem v roce 2003 získal svůj první titul mistra světa,“ doplnil na závěr Solberg.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
18.10.2006 11:47
Ricardo - moderátor
Já osobně bych bral, kdyby mohli někdy v budoucnu jet spolu v jednom týmu Henning a Petter. Bylo by to parádní... Takovou popularitu by neměl žádný jiný tým. Navíc jsou oba špičkoví piloti....
toplist