www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally of Turkey (JWRC)

Tým Subaru Turkey Rally slaví tři tituly

19. října 2006 • 10:55

Tým Subaru Turkey Rally, který vede Atolye Kazaz, vyhrál v Turecku hned tři tituly. Mistrem Turecka se stal Ercan Kazaz a ten také pomohl týmu k zisku prvního místa mezi týmy. Navíc jejich pilot Hakan Dinc vyhrál také titul ve skupině N.

Ercan Kazaz se představil ve voze Subaru Impreza WRC na nedáno skončené Turecké rally, kterou dokončil na dobré čtrnácté pozici. Prohlásil, že mohl jet i rychleji, ale raději se soustředil na zisk bodů pro svůj tým, které potřeboval na titulu mezi týmy.

„Byla to opravdu velmi náročná práce,“ řekl Ercan Kazaz. „Chtěl jsem totiž dojet až do cíle, abych nezklamal své fanoušky. Vím, že jsem mohl jet mnohem rychleji, ale myslel jsem především na titul pro tým. Navíc se nám podařilo získat v Turecku také titul ve skupině N, díky Hakanu Dincovi.“

„Osobně si myslím, že je to famózní výsledek pro celý tým Subaru Turkey Rally a tímto bych chtěl také všem poděkovat za podporu a velmi dobře odvedenou práci. Také fanoušci byli skvělí a za to jim patří dík,“ dodal na závěr turecký pilot.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist