www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Würth - Partr Rally Vsetín

Rosická rallye přesunuta do Vsetína

20. října 2006 • 12:20

Z důvodů neočekávaných technických problémů s pořádáním závěrečného závodu K4 Poháru České republiky v rallye, II. Rallye New Balance Rosice, byla v uplynulých dnech zahájena jednání s pořadateli Würth - Partr Rallye Vsetín a FAS o odjetí závodu v rámci této sprintrally.

Dnes je již rozhodnuto - Rosická rallye bude přesunuta do Vsetína, a to v termínu 3. - 4. listopadu 2006, znamená to tedy, že závěrečný podnik K4 PČRR se pojede dva týdny dříve, a to ve stejném modelu jako na Labská Trotina rallye.

Rallye Sport Promotion doufá, že tímto rozhodnutím pohárovým posádkám příliš nezkomplikuje závěr letošní sezóny a věří, že další konfrontace s jezdci sprinterského mistrovství nakonec uvítají.

Posádky budou hradit startovní vklad v obvyklé výši a úrazové pojištění posádkám bude také jako vždy uhrazeno promotérem.

Problémem však zůstává blížící se termín uzavírky přihlášek. Původní 20.10. 2006 se podařilo prodloužit do pondělí 23. října 2006, proto prosíme posádky o zaslání přihlášky pořadateli v tomto termínu. Další informace naleznete jako vždy na www.rallyesport-pohar.cz a na oficiálních stránkách soutěže www.vsetin.rally.cz

Press K4 PČRR
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
20.10.2006 14:41
Pluto - moderátor
Jaké to překvapení...
toplist