www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally Australia (PCWRC)

Luis Perez Companc jede do neznáma

25. října 2006 • 10:40

Argentinský pilot Luis Perez Companc, který v letošním roce startuje na vybraných soutěžích za tým Stobart VK Ford, se v Austrálii představí vůbec poprvé. Stejně jako Matthew Wilson bude mít také on k dispozici Ford Focus WRC 06.

„Všechno pro mě bude nové, jelikož jsem v Austrálii ještě nikdy nestartoval,“ řekl na úvod Argentinec. „Samozřejmě jsem již viděl obrázky i video, takže vím, co čekat, ale není to ono.“

„Výhodu mám v tom, že již vím, co mohu čekat od Focusu WR 06. Jel jsem s ním totiž v Japonsku a bylo to opravdu neuvěřitelné. Ihned jsem si ho zamiloval,“ pokračoval Companc.

„Starší verze Focusu WRC není špatná, ale nový je mnohem lepší. Hned se v něm cítíte velmi jistě a také jeho síla prostupuje celým kokpitem. Takový pocit jsem ve starém Focusu WRC neměl,“ doplnil druhý pilot Stobartu VK Ford.

Luis Perez Companc se má v letošním roce představit v osmi soutěžích seriálu mistrovství světa. V Austrálii to bude jeho sedmý start. Osmý si pak odbude v polovině měsíce listopadu na Novém Zélandu, taktéž ve Focusu WRC 06.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist