www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Würth - Partr Rally Vsetín

Kde najít informace o Würth - Partr rally Vsetín

25. října 2006 • 20:55

Würth - Partr rally Vsetín se kvapem blíží. Kde tedy hledat aktuální informace?Oficiální programy Würth - Partr rally Vsetín budou k dispozici koncem týdne. V nich diváci najdou mapy rally s vyznačenými diváckými místy, startovní listinu, harmonogram a další informace. Programy budou k dostání na vybraných čerpacích stanicích. Jejich seznam bude vyvěšen na stránkách www.vsetin.rally.cz

Veškeré výše zmíněné informace budou také dostupné na oficiálních internetových stránkách www.vsetin.rally.cz Mapy zde budou zveřejněny v pondělí 30. října 2006, k dispozici budou také plánky diváckých míst.

Würth - Partr rally Vsetín podporuje také Radio Rock Max. Po celý týden před rally budou na Rock Maxu probíhat informačních vstupy o rally, ve čtvrtek 26. října 2006 bude Würth - Partr rally Vsetín věnován celý hodinový pořad MOTOSHOW (od 20:00 hod).

Je připraven také informační vstup z pátečního představení vybraných posádek na fotbalovém stadionu ve Vsetíně, kde bude postavený i stan Rock Maxu. V den rally bude Radio Rock Max zveřejňovat informace a výsledky, včetně telefonických vstupů s tiskovým střediskem a s posádkou Radiojeepu Rock Max, který se bude pohybovat po trati rally.

Informace o rally jsou také zveřejňovány na specializovaných internetových rally serverech, aktuální informace fanoušci získají také na rádiu Apollo.

Würth - Partr rally Vsetín
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist