www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally Australia (PCWRC)

Kronos: Loeb bude snad zpátky před Novým Zélandem

26. října 2006 • 14:00

Již v týdnu jsme vás informovali o tom, že Sébastien Loeb by mohl být zpátky ještě před startem Novozélandské rally. Stejně tak hovoří také šéf Kronosu Racing Marc Van Dalen.

„Doufám, že Séb bude zpátky na Novozélandskou rally,“ řekl Van Dalen. „Není to jen kvůli nás, ale především s ohledem na Marcuse Grönholma, který je pak v popředí samotný! Zatím ale není nic jistého. Stav Sébastiena se zlepšuje každým dnem, ale definitivní rozhodnutí o jeho návratu ještě nepadlo.“

Všichni se také v současnosti ptají na to, proč nejede v Austrálii také Colin McRae. Marc Van Dalen to vysvětlil následovně.

„Jsou to hned tři důvody. Za prvé to byla otázka financí. Jsme soukromý tým a ten nemá nikdo dost peněz. Za druhé v současnosti nikdo nedokáže konkurovat Marcusovi (kromě Sébastiena). Colin odvedl dobrou práci. Měl ale těžkou pozici kvůli počasí. A za třetí Xavier Pons zajel v Turecku skvěle a šanci si zaslouží. Sebedůvěru už získal zpět a daří se mu,“ pokračoval Van Dalen.

A jaký má tým Kronos Racing cíl před Australskou rally? „Dani hlavně musí udržet vůz na trati a nevyužít systému SuperRally. Myslím, že obě naše Xsary WRC by mohly být v TOP5. Ještě není nic ztraceno ani v šampionátu značek. Budeme bojovat až do konce,“ dodal na závěr ředitel týmu Kronos Racing.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist