www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally Australia (PCWRC)

Loeb nezapomněl ani na fanoušky

31. října 2006 • 09:50

V podstatě od nedělního rána až do večera rozdával nepřetržitě rozhovory všem novinářům a televizních kanálům - řeč není o nikom jiném, než o mistru světa pro rok 2006 Sébastienu Loebovi.

Stal se jím poté, co Marcus Grönholm nedokázal dojet v Austrálii do třetího místa. Nyní je tak náskok Francouze dvě rally před koncem nedostižný. Je to jeho již třetí titul.

Sébastien si nakonec udělal čas i na fanoušky. „Třetí titul jsem získal velice zvláštně, seděl jsem doma na křesle a najednou jsem ho měl. Hrozně se mi ulevilo,“ vzkázal na úvod Loeb.

„Když Marcus vyhrál s přehledem v Turecku, začal jsem mít obavy. Také proto jsem se začal připravovat na Novozélandskou rally. Ještě nevím, jestli tam budu startovat, ale chtěl bych pomoci týmu Kronos Racing. Je vidět, že je to o štěstí. Vezměte si Rossiho v nedělním závodě, také spadl a přišel tím o titul.“

„Jakmile jsem se dočetl, co se Marcusovi stalo, už jsem se moc nevyspal. Stále jsem si v hlavě přehrával, co a jak. Jsem ale rád, že nemusím s léčbou spěchat. Pokud ale budu moci startovat již na Novém Zélandu, určitě tam budu. Určitě budu ready pro Rallye Monte Carlo 2007.“

„Na závěr chci ještě poděkovat všem fanouškům, protože vzkazů v mé návštěvní knize stále přibývá a za to jsem rád. Obrovsky mi to pomáhá i v léčbě, když cítím takovou podporu,“ doplnil Loeb.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
31.10.2006 09:53
Ricardo - moderátor
Loeb je borec a titul je tím pádem ve správných rukou...
toplist