www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Würth - Partr Rally Vsetín

Vození v Zádveřicích se opravdu vydařilo

6. listopadu 2006 • 10:40

Letošní poslední svezení výherců tipovací soutěže na AutoSportu.CZ se konalo v Zádveřicích na Zlínsku. Úkolu se měli zhostit jezdci Josef Peták a Karel Trojan, ale jelikož ani jeden ze dvou zmíněných ve Vsetíně nestartovali, požádali jsme o výpomoc jiné velmi kvalitní jezdce.

Jsme rádi, že s nabídkou souhlasili Antonín Tlusťák se speciálem Citroën Saxo Kit Car a také Vladimír Barvík s Lancerem Evo IX, kterým tímto za skvělou spolupráci děkujeme. Nejvíce si však vození užívali opět samotní výherci.

Jízdy byla pro všechny účastníky o to zajímavější, že asfalt lehce namrzal, a tak to klouzalo o poznání více, než při jiných akcích, které jsme již pro vás připravili. Vše ale proběhlo velmi hladce a každý si to užil.

Zde několik ohlasů:

Libuna: „Bylo to super. Ještě nikdy v minulosti jsem se nevezl a je to bomba. Přijel jsem až z Pardubic, ale stálo to za to. Klidně bych si to zopakoval znovu.“

Bari: „Svezla se za mne i manželka. Hrozně se jí to líbilo a mě také. Děkuji AutoSportu.CZ, že nám takovou šanci dal.“

Jimi: „Super svezení, k tomu není co dodat. Kdo to nezažil, ten neví, jaké to je svézt se v závodním stroji. Byl to velmi pěkný a nezapomenutelný zážitek.“

Dick: „Moc se mi to líbilo. Svezení je prostě paráda.“

Na závěr jen doplňme, že Antonín Tlusťák dojel na sprintu ve Vsetíně celkově pátý a Vladimír Barvík na vynikající druhé pozici. Na závěr všem ještě jednou děkujeme a doufáme, že si to užili. Oběma pilotům samozřejmě gratulujeme ke skvělým výsledkům !

Richard Vlček ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist