www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Würth - Partr Rally Vsetín

Zdravotní stav Petra Nováka se lepší

8. listopadu 2006 • 12:00

Po velké havárii posádky Jiří Volf - Petr Novák na první rychlostní zkoušce letošní Würth - Partr Rally Vsetín byl otrokovický spolujezdec odvezen do nemocnice. Jak ukázalo následné vyšetření, žádné vážné zranění se naštěstí neobjevilo.

Díky nepříznivému počasí extrémně uklouzaná trať s vyžádala několik obětí v podobě havárií, tou nejvážnější byla určitě ta brněnsko-otrokovické posádky. Jejich Mitsubishi Lancer Evo VIII sklouzlo v jedné z rychlých levých zatáček za Horní Jasénkou ve velké rychlosti do stromu. Oba členové vystoupili bez problémů z vozu, Petra Nováka však odvezla sanitka na vyšetření do nemocnice.

„Byla to moje největší rána na soutěži. Jeli jsme na čtvrtý rychlostní stupeň a auto se zastavilo do nuly,“ popsal inkriminovaný okamžik Petr Novák. „Jsem z toho hodně potlučený, mám natažené nějaké vazy kolem krku, takže mám na týden krunýř,“ naznačil svůj zdravotní stav Petr Novák a k blízké budoucnosti dodal: „Teď je potřeba si chvíli odpočinout, hned pak se vrhnu naplno do práce.“

-plu- ; AutoSport.CZ, Foto: František Dušek

Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
08.11.2006 18:00
bobo
Na tom videu je slyšet jak ho uklidňoval,ale jezdec měl asi jiný názor. Naštěstí se nestalo nic horšího. Přeji brzké uzdravení.
08.11.2006 12:39
Mara
Hlavně, že jsou v pořádku. Šupa to ale byla obrovská.
toplist