www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - Setkání mistrů - Sosnová

V souboji legend se utká Josef Sivík s Johnem Hauglandem

9. listopadu 2006 • 01:00

Společnost AV Engineering, a.s., zabývající se vývojem a konstrukcí automobilů, výrobních linek a dalších mechanických konstrukcí a rovněž dodávkami CAx/PLM systémů, představí na letošním Setkání mistrů, které se uskuteční v sobotu 11. listopadu v prostorách Racing Areny na Autodromu v České Lípě, legendární automobil Škoda 130 RS.

Do automobilu Škoda 130 RS v barvách AV Engineering usedne česká soutěžní legenda Josef Sivík, který spolu s další soutěžní legendou Johnem Hauglandem, rovněž na voze Škoda 130 RS, pojede tréninkové jízdy, kvalifikační rozjížďky a závěrečné finále.

Automobil, který AV Engineering představí na Setkání mistrů, je originální automobil Škoda 130 RS vyrobený v roce 1979 automobilkou Škoda v Mladé Boleslavi, původně vlastněný a provozovaný AMK Rudý říjen Otrokovice. Tento automobil prošel ve společnosti AV Engineering nákladnou renovací a je připraven k účasti na Mistrovství České republiky a Mistrovství Evropy Rally Historic, kterého se plánuje společnost AV Engineering v příštím roce zúčastnit se dvěma vozy Škoda 130 RS.

AV Engineering
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist