www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - Setkání mistrů - Sosnová

Další fotogalerie ze Setkání mistrů

21. listopadu 2006 • 04:00

Ještě jednou fotogalerií si můžete připomenou dostaveníčko nejlepších českých závodníků doplněných o světové soutěžácké hvězdy, které proběhlo v Sosnové u České Lípy. Autorem čtyřicítky snímků z této akce je náš stálý spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Setkání mistrů

20. listopadu 2006 • 11:50

Kvůli technickým problémům s elektronickou poštou se nám téměř o týden zpozdilo přijetí snímků do fotogalerie Petra Frýby z letošního Setkání mistrů, které proběhlo před nedávnem na okruhu v Sosnové. Přesto byste si však tuto fotogalerii neměli nechat ujít, neboť po jejím shlédnutí určitě nebudete litovat!

žádný příspěvek celý článek »

Volf si bronzem spravil náladu

20. listopadu 2006 • 01:00

Jen týden po Rally Vsetín, která z pohledu Jiřího Volfa nedopadla zrovna šťastně, se na autodromu v Sosnové u České Lípy konalo tradiční Global Assistance Setkání mistrů. Zde se brněnský pilot po více než roční pauze opět posadil za volant vozu Škoda Octavia královské kategorie WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Finále WRC v Sosnové - nic víc než okresní přebor!

14. listopadu 2006 • 03:00

Asi tak nějak by zněl nadpis bulvárních deníků po finále prestižní třídy kategorie vozů WRC v němž se utkal Leoš Flídr s Janem Kopeckým. Oba jsou totiž z okresu Rychnov nad Kněžnou. Leoš ze Solnice a Honza z Kostelce nad Orlicí. Ovšem jak známo, bulvár není příliš motoristickému sportu nakloněn a snad se ani do tohoto krásného sportu nehodí.

příspěvků: 3 celý článek »

Kopecký v Sosnové poděkoval fanouškům

12. listopadu 2006 • 17:25

Jan Kopecký s vozem Škoda Fabia WRC v barvách Czech Rally Teamu Škoda-Kopecký se stal popáté vítězem exhibice mistrů automobilových volantů. Hlavní kategorie jezdců automobilových soutěží s vozy WRC nepoznala jiného vítěze ve své dosavadní historii než právě Jana Kopeckého.

příspěvků: 1 celý článek »

Kopecký vyhrál popáté Setkání mistrů

12. listopadu 2006 • 08:50

Jan Kopecký vyšel už popáté za sebou jako vítěz hlavní rallyové kategorie exhibičního Setkání automobilových mistrů. V Sosnové u České Lípy dnes naopak našel přemožitele opakovaný šampion Jaroslav Hošek, který v královské autokrosařské třídě skončil až třetí při triumfu Tomáše Hrdinky

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Valoušek pojede v Sosnové se špičkovým Subaru

10. listopadu 2006 • 04:00

Pravidelný účastník letošního juniorského světového šampionátu Pavel Valoušek nemůže chybět na divácké show s názvem Setkání mistrů. Letos se představí za volantem špičkového subaru, ve kterém měl možnost se svézt při včerejších testech.

žádný příspěvek celý článek »

Ivánku, draku, Štajf se chystá do Sosnové

10. listopadu 2006 • 02:00

Sobotní Setkání mistrů v Sosnové bude pro tým Subaru ČR – Deník Blesk rozloučením s vozem Subaru Impreza Spec C modelu 2005. Vojtěch Štajf s ním absolvuje poslední závod, při kterém bude hostem týmu i známý herec a moderátor Petr Čtvrtníček.

žádný příspěvek celý článek »

Sosnovští pořadatelé získali další hvězdu

9. listopadu 2006 • 08:55

Již tak hvězdné obsazení letošního Setkání mistrů, tradiční divácké akce pořádané na sklonku motoristické sezóny, získalo do svých řad další věhlasné jméno z oblasti automobilových soutěží.

příspěvků: 2 celý článek »

V souboji legend se utká Josef Sivík s Johnem Hauglandem

9. listopadu 2006 • 01:00

Společnost AV Engineering, a.s., zabývající se vývojem a konstrukcí automobilů, výrobních linek a dalších mechanických konstrukcí a rovněž dodávkami CAx/PLM systémů, představí na letošním Setkání mistrů, které se uskuteční v sobotu 11. listopadu v prostorách Racing Areny na Autodromu v České Lípě, legendární automobil Škoda 130 RS.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených jezdců na Setkání mistrů v Sosnové

8. listopadu 2006 • 20:55

Dnes nám přišel seznam přihlášených jezdců na víkendovou show - Setkání mistrů v Sosnové. Hvězdami letošního setkání budou světoví mistři volantu v rally Toni Gardemeister, Jane Tuohino, Jani Paasonen z Finska, Alexander Bengué z Francie a Jan Kopecký z České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Valoušek se v Sosnové nakonec představí

8. listopadu 2006 • 15:00

Pavel Valoušek patří již k pravidelným účastníkům Setkání mistrů, tradičního a divácky velmi atraktivního zakončení sezóny. Přestože nad jeho letošním startem dlouho visel otazník, nakonec se účastník letošního JWRC představí. Nebude to však s vozem specifikace WRC.

příspěvků: 2 celý článek »

Setkání mistrů představí hvězdy rallycrossu a autocrossu

8. listopadu 2006 • 10:00

Velmi kvalitní podívanou při V. ročníku Global Assistance Setkání mistrů 2006 slibuje jezdecké obsazení v rallycrosových a autocrossových třídách. Diváci se rozhodně na Autodromu Česká Lípa v Sosnové nebudou během soboty 11. listopadu nudit.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání mistrů proběhne v Sosnové již v sobotu!

6. listopadu 2006 • 08:50

Parádní podívaná je připravena na závěr mistrovské sezony v sobotu 11. listopadu v prostorách Racing Areny na Autodromu Česká Lípa. Pátý ročník Global Assistance Setkání mistrů nabídne pestrou plejádu mistrů automobilového sportu v rally, rallycrossu a autocrossu.

žádný příspěvek celý článek »

Na Setkání mistrů získáte vstupenky již od 200 Kč!

6. listopadu 2006 • 08:20

Pátý ročník Global Asisstance Setkání mistrů 2006 na Autodromu Česká Lípa přiláká na sever Čech v sobotu 11. listopadu značný počet fanoušků automobilového sportu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist