www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally of New Zealand (PCWRC)

Matthew Wilson si Novozélandskou rally užil

21. listopadu 2006 • 11:00

Britský mladík Matthew Wilson dokončil Novozélandskou rally na slušné třinácté pozici, i když znovu udělal hned několik chyb. Havaroval totiž na třetí rychlostní zkoušce, kde trefil skálu a poté se mu přehříval motor. Posléze musel odstoupit.

V sobotu nastoupil díky systému SuperRally a postupně se dokázal propracovat ze 34. pozice na třináctou v nedělním cíli. Jeho nejlepším výsledkem byl pátý čas v RZ 13. „Se svým výkonem jsem byl celkem spokojený, i když to mohlo být lepší,“ řekl britský mladík.

„První den jsem trefil skálu, což bylo velmi špatné a byla to moje chyba. To mě v podstatě připravilo o šanci získat nějaké body. Byl jsem hodně zklamaný. Jinak jsem si ale rally užil. Byly to krásné testy, které se nikde jinde nenajdou.“

„Nejvíce jsem byl potěšen pátým časem v RZ 13 a také tím, že můj táta získal s týmem Ford titul mistra světa v MS FIA značek. Opravdu si to za svou práci zaslouží,“ doplnil Wilson junior.

Malcolm Wilson pochválil syna za výkon v sobotní a nedělní etapě. „Matthew jel velmi dobře, myslím, že to byl jeho nejlepší letošní výkon. Především v neděli měl skvělé časy i mezičasy a to hovoří samo za sebe. Opravdu jsem potěšený,“ dodal na závěr Wilson senior.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
22.11.2006 08:08
Ricardo - moderátor
Nene, to není závist, naopak, já osobně si myslím, že se časem vyjezdí a bude dobrý.... Přeji mu to.
22.11.2006 08:05
ajaj
Komunismus a závist v nás stále žije. Je mi smutno.
21.11.2006 13:37
Ricardo - moderátor
Well, money are good, even if you are not so good :-)
21.11.2006 13:10
mindja
Milý Matthew, nechtěl by sis s tatínkem promluvit? Je přece tolik jiných krásných sportů, které lze provozovat, leckdy nestojí ani tolik peněz...
toplist