www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally of New Zealand (PCWRC)

Manfred Stohl čeká na podpis smlouvy

21. listopadu 2006 • 13:58

Rakouský pilot Manfred Stohl absolvoval v letošním roce kompletní šampionát a doufá, že stejného privilegia se mu dostane také v roce 2007. Zatím ale nejsou všechna jednání s partnery uzavřena, takže neví, co vlastně bude v sezóně 2007 dělat.

„Možná, že když přijedu domů do Rakouska, tak už tam na mě bude čekat dárek v podobě uzavřeného kontraktu s mými sponzory,“ řekl na úvod Stohl. „Doufám, že se mi podaří zajistit finance na celý rok, jako tomu bylo letos. Jsem optimistou.“

Stohl ještě stále usiluje o čtvrtou pozici v MS FIA jezdců, kde ztrácí na čtvrtého Sordá pouze jediný bod. Rakouský pilot slíbil, že se pokusí na Britské rally skončit před Sordem a vzít mu tak bramborovou medaily.

„Letošní výsledky s Peugeotem 307 WRC byly velmi dobré, takže mám pozici při vyjednávání dobrou. Byl jsem s vozem spokojený, ať už budoucnost přinese cokoliv,“ doplnil na závěr Stohl.

Jisté je pouze to, že s týmem Bozian Racing již v příštím roce nebude jezdit Henning Solberg, který podle zákulisních informací již podepsal smlouvu na dva roky s týmem Stobart VK Ford, kde by měl usedat do Focusu WRC 06.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist