www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Rallye Monte Carlo

Sébastien Loeb se těší zpátky

8. ledna 2007 • 14:10

Francouzský pilot Sébastien Loeb se těší na start v Monte Carlu, jelikož to bude jeho první soutěž po několikaměsíční nucené pauze. Věří ale, že se bude s Citroënem C4 WRC prát o stupínek největší, i když proti němu nastoupí obhájce loňského vítězství Marcus Grönholm.

„Samozřejmě, že se těším zpět,“ napsal Loeb na svých internetových stránkách. „Je mi trochu líto, že jsem opustil po roce tým Kronos Racing, protože jsem si to opravdu užil. Měli jsme ale hodně lidí z Citroënu, kteří nám pomáhali.“

„Škoda jen, že jsme nemohli jako tým slavit titul ve značkách. Letos si ale spravíme chuť. Guy Fréquelin má jen ty nejvyšší cíle, takže je naší prioritou znovu získat titul mezi týmy,“ pokračoval dále francouzský pilot.

„Jen doufám, že nebudu mít problémy s ramenem. Už jsem fit, ale plnou zátěž zažiji poprvé až v Monte Carlu. Navíc pojedeme s novým vozem C4 WRC, což nám situaci nijak neulehčí. Hodně si ale věřím a myslím, že uspějeme. Vůz je již také velmi dobře připravený a odzkoušený.“

Podle Sébastiena to již nebude v roce 2007 pouze souboj mezi ním a Marcusem Grönholmem. „Určitě se hodně zlepší především Peter Solberg, který pojede na pneumatikách BFGoodrich. Také Mikko byl v závěru roku hodně rychlý, takže se máme na co těšit,“ doplnil na závěr Loeb.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
08.01.2007 14:24
dufs
Souhlas,těším se jak malé kluk
08.01.2007 14:12
Ricardo - moderátor
Už aby to začlo. Především jsem zvědavý na konkurenceschopnost C4 WRC...
toplist