www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Rallye Monte Carlo

Garde a Al-Qassimi bez Mitsubishi

8. ledna 2007 • 23:00

Toni Gardemeister a Khalid Al-Qassimi měli v nadcházející sezóně startovat ve společném týmu s vozy Mitsubishi Lancer WRC. Nejdříve definitivně padla jejich možnost startu v rámci manufacturer 2, dnes už jsou oba piloti i bez auta.

Oba piloti se měli v barvách Fly Emirates zúčastnit kompletní evropské části mistrovství světa. Účast v rámci týmu manufacturer 2 však vyžaduje mít v názvu automobilku, k čemuž nedalo Mitsubishi svolení.

V těchto dnech také padlo definitivní rozhodnutí o neúčasti s vozy se třemi diamanty ve znaku. „Mohu potvrdit, že náš tým nebude v letošní sezóně startovat s vozy Mitsubishi Lancer WRC, protože naše jednání s Mitsubishi Motors Motor Sports Ltd. nedopadlo úspěšně,“ prohlásil stroze mluvčí týmu podporovaném leteckou společností Fly Emirates.

Do startu Rallye Monte Carlo nezbývá mnoho času, takže není jisté, zda se finský a saudsko-arabský jezdec na startu objeví. K dispozici je však několik špičkových strojů, takže naděje umírá poslední. K dispozici jsou například všechny Peugeoty 307 WRC od BSA nebo Bozianu, tým však zvažuje v první fázi oslovení turecké stáje Atolye Kazaz na vozy Subaru Impreza WRC.

Před Rallye Monte Carlo by měla proběhnout tisková konference, na které tým prozradí své plány pro letošní sezónu.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
09.01.2007 10:16
notorick
U Mitsubishi už se chovaj jak u Škodů.
09.01.2007 08:57
Ricardo - moderátor
No, dopadli poněkud zvláštně...
09.01.2007 00:17
Pluto - moderátor
Je to škoda. Obzvlášť na Monte mohl zajet Gardemeister hodně pěkně. Radši bych je viděl v jakémkoliv jiném autě, než Subaru...
toplist