www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Rallye Monte Carlo

Ford čeká velmi nabitá sezóna

10. ledna 2007 • 09:40

Společnost M-Sport musela před letošní sezónou přijmout další pracovníky, jelikož v letošním roce se společnost Malcolma Wilsona bude na některých soutěžích starat hned o sedm speciálů Ford Focus WRC 06.

Do nich usednou Marcus Grönholm, Mikko Hirvonen, Henning Solberg, Jari Matti Latvala, Matthew Wilson, Luis Perez Companc a Juan Pablo Raies.

„Jari Matti a Henning zajížděli na konci minulého roku velmi dobré výsledky,“ řekl na úvod Malcolm Wilson. „Doufáme, že stejně tak na tom budou i v roce letošním a možná se i někde zlepší. Čeká nás náročná sezóna, protože tolik vozů nebude mít v seriálu mistrovství světa žádný jiný tým. Je to pro nás ale nová výzva.“

Malcolm Wilson také doufá, že se zlepší výkony jeho syna Matthewa. „Pojede pod mnohem menším tlakem, jelikož už všechny soutěže zná. Vloni si je projel všechny a letos tak může těžit z nasbíraných zkušeností.“

A co na to Matthew Wilson? „Už se nemohu dočkat startu nové sezóny. V úvodu se chci především dostat do tempa a potom zrychlit. Myslím, že bych mohl v průběhu roku na některé soutěži bodovat,“ dodal na závěr Wilson junior.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist