www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Rallye Monte Carlo

Pons nebude chybět ani v Monte Carlu a ve Švédsku

15. ledna 2007 • 09:45

Ještě před měsícem se zdálo, že Xavier Pons bude sedět doma a v mistrovství světa rally se vůbec v letošním roce neobjeví a to přesto, že má k dispozici od svých sponzorů slušný balík peněz. Španěl se ale nedokázal se žádným týmem dohodnout, až na...

V minulém týdnu totiž vyšla startovní listině na Norskou rally, kde figuruje také jméno Ponse a u něj je napsán vůz Mitsubishi Lancer WRC 05. Nyní se zdá, že Pons dostane výjimku také na Rallye Monte Carlo a na Švédskou rally, kde by měl společně s Gardemeisterem usednout také do Mitsubishi.

Manažer týmu MMSP John Easton prohlásil, že společnost Mitsubishi již FIA oficiálně požádala o to, aby mohl namísto Khaleda Al Qassimiho startovat v Monte Carlu a ve Švédsku v Lanceru WRC05 právě Xavier Pons.

Španěl má za sebou již také testy ve Velké Británii, které dopadly velmi dobře. V Norsku by měl s Lancerem WRC kromě Gardemeistera a Ponse startovat také Juho Hänninen.

Easton na závěr dodal, že Mitsubishi by chtělo mít své dva speciály také na startu Vodafone Rally de Portugal. Do nich by měli znovu usednout Toni Gardemeister a Xavier Pons.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist