www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - Mogul Šumava Rallye

Roman Kresta pojede Šumava Rally

15. ledna 2007 • 16:50

Roman Kresta se po několikaletém působení v mistrovství světa objeví v letošní sezóně na vybraných podnicích domácího šampionátu. Nejúspěšnější český soutěžní jezdec odstartuje za necelé tři týdny do 42. ročníku legendární Šumava Rally, pro který spojil své síly s dlouholetým partnerem tohoto podniku - značkou MOGUL.

Roman Kresta: „Těší mě, že se nám podařilo navázat partnerství s tak významnou značkou na českém trhu a doufám, že se nám v barvách Mogul Rally Teamu bude dařit. Na Šumavu mám dobré vzpomínky, několikrát jsem ji vyhrál a odbyl jsem si na ní také svojí premiéru s Octavií WRC. Jsem rád, že se do Klatov letos vrátím. Místní tratě jsou velmi náročné a zrádné, hlavně kvůli častým změnám povrchu a proměnlivému počasí. Startovat budeme stejně jako na loňské Barumce s devátou evolucí Mitsubishi Lancer.“

„Za vlajkovou loď sportovních aktivit značky MOGUL považujeme partnerství s nejstarší českou rally - Šumavou. V letošním dvaačtyřicátém ročníku bude v našich barvách startovat také známý jezdec Roman Kresta. Věříme, že bude s naší podporou bojovat o nejvyšší příčky,“ prozrazuje vedoucí odboru marketingu společnosti Paramo, Ing. Renata Marková.

Čtyřicátý druhý ročník Šumava rally se uskuteční ve dnech 1. až 3. února 2007. Kromě posádky KRESTA - GROSS se na startu objeví kompletní česká špička.

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
15.01.2007 19:11
Acom
toz to bude kuuul
Paech, Valousek, Kresta a dalsi. To bude po lesech a pohazeno hodne lanceruu
toplist