www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - Mogul Šumava Rallye

Video z Mogul Šumava Rallye Klatovy

foto

2. března 2007 • 16:00

Do startu třetího podniku letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích zbývá ještě spousta času, proto neuškodí připomenout si doposud poslední klatovskou soutěž na více než třiceti videích, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Robert Vodička po Šumavě

foto

22. února 2007 • 01:00

Stejně jako na Jänneru, také na klatovské Mogul Šumava Rallye obsadila čtvrté místo v početně obsazené třídě A5 posádka Robert Vodička-Pavel Dobiš ze západočeského městečka Přeštice. Startovali opět s modrou felicií za tým AK Rallysport Příluky v AČR. A jak viděl Robert svoji domácí soutěž ?

žádný příspěvek celý článek »

Video z Mogul Šumava Rallye

foto

15. února 2007 • 12:20

Prohlídněte si více než šestiminutové video ze Šumavské rally, kde triumfoval díky bezchybné jízdě Václav Pech na Mitsubishi Lancer Evo IX. Záběry pro nás zhotovil náš stálý spolupracovník HoFi. Video má 46 MB a je ve formátu wmv.

žádný příspěvek celý článek »

Valoušek na Šumavě nakonec nebodoval

foto

12. února 2007 • 02:00

Po čtvrtém místě na Rakouské Jänner Rallye odjížděl otrokovický pilot Pavel Valoušek do okolí Klatov ke druhému podniku letošního českého šampionátu s cílem rozšířit svůj bodový zisk v rámci MMČR a pokusit se dosáhnout co nejlepšího výsledku ve Winter Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

Skvělý výkon se bohužel neboduje

foto

12. února 2007 • 01:00

Druhým podnikem MMČR byla tradiční Mogul Šumava Rallye s centrem v Klatovech. Stejně jako na Jänneru se také zde představila západočeská posádka Jan Sýkora-Martina Škardová se Škodou Felicia v bílo-červeno-černých barvách Auta 24.

žádný příspěvek celý článek »

Tomaštík vstoupil do sezony levou nohou

foto

10. února 2007 • 08:10

Nepříliš povedený úvod sezony má za sebou posádka TOVR Motorsportu Jaromír Tomaštík - Richard Lasevič. V svých prvních dvou soutěžích, kde startovala mezi držiteli národní priority ASN, jí rychlost nechyběla, ani jednou však nespatřila cíl.

žádný příspěvek celý článek »

Vaňáč po čase opět v cíli, tentokrát druhý

foto

10. února 2007 • 07:25

Úplně naopak než předchozí podnik v Rakousku probíhala pro posádku Vaňáč–Talaváňa druhá soutěž GA MMČR Mogul Šumava Rallye Klatovy. Po dlouhém smolném období spatřil jejich Peugeot 206 RC cíl, přesto z výsledku ani výkonu nebyl Středočech nadšen.

žádný příspěvek celý článek »

Šlehoferovo vítězství se zrodilo doma na Korábu

foto

9. února 2007 • 01:00

Vynikající vstup do sezóny zažila při Mogul Šumava Rallye kdyňská posádka Jan Šlehofer-Zbyněk Soběhart. Stejně jako ve druhé polovině uplynulé sezóny závodili s vozem Honda Civic 1,6 Vti týmu Sparrow.

žádný příspěvek celý článek »

První medaile v nových barvách

foto

9. února 2007 • 00:30

V nádherném prostředí šumavské přírody pokračovalo o uplynulém víkendu Mezinárodní mistrovství ČR v rally, které po úvodním podniku konaném v Rakousku, přivedlo své účastníky letos poprvé na české území.

žádný příspěvek celý článek »

Smolná Šumava Míry a Dana

foto

9. února 2007 • 00:15

Ani na druhém podniku Mezinárodního mistrovství České republiky nemohl chybět Sparrow racing s opět stoprocentně připraveným Suzuki Ignis S1600 a Mírou Tarabusem. Celý tým si před závodem dělal zálusk na kvalitní umístění a vítězství ve třídě A.

žádný příspěvek celý článek »

Trojanova úspěšná obhajoba

foto

8. února 2007 • 16:00

S maximální spokojeností se z Klatov vracela domů po skončení letošní 42. Mogul Šumava Rallye posádka brněnského týmu Rallye Sport Promotion Karel Trojan – Petr Řihák, kteří na soutěži startovali s vozem Mitsubishi Lancer Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

Rada na náročné Šumavě obhájil prvenství z Rakouska

foto

8. února 2007 • 01:00

Posádka Martin Rada a Roman Petr s vozem Alfa Romeo 147 navázala skvěle na své zlato ve třídě N3 z lednové Jänner rallye 2007 v Rakousku. Také z víkendové Rallye Šumava veze zlatou medaili a je tedy velmi spokojena.

příspěvků: 1 celý článek »

Rallye Šumava nakonec bez Jarka Orsáka

foto

8. února 2007 • 00:30

I přesto, že Jaroslav Orsák a spolujezdec Roman Pešek byli přihlášeni na druhý podnik letošního MMČR - Mogul Šumava Rallye, na klatovský závod nakonec neodjeli. Důvodem absence valašskoklobouckého jezdce byla jeho nemoc.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy

foto

7. února 2007 • 18:00

Druhým podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla o uplynulém víkendu Mogul Šumava Rallye Klatovy. Dnes si můžete prohlédnou čtyřicítku snímků z této soutěže, jejichž autorem je Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

Ducháček: Tři poháry ze Šumavy

foto

7. února 2007 • 08:30

Jako noc a den se od sebe lišil výsledek posádky kdyňského APM-Automotive Rally Teamu Sláva Ducháček - Petr Dufek v úvodních dvou soutěžích letošního českého rallyového šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist