www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - Rally Vysočina

Rally Vysočina 2007 v plných přípravách a s novinkami

18. ledna 2007 • 06:00

První sprintový podnik seriálu MČR a nově i PČR – Rally Vysočina Okříšky 2007 je v plných přípravách. V této době již máme uzavřené jednání o podobě trati, která bude tentokrát v modelu 4 RZ opakujících se 2x. Celková délka měřených úseků bude cca 75 km.

Novinkou v podobě trati je nová RZ s délkou 13 km. Servisní parkoviště zůstává tak jako v minulém roce na okraji Třebíče, ale jeho plocha bude rozšířena.

Jako další novinka bude slavnostní start, který proběhne na Karlově náměstí v Třebíči během odpoledne a večer v pátek 23. března. Tento start budou posádky absolvovat ihned po technické přejímce v autocentru Červená Hospoda. V sobotu ráno pak odstartují přímo ze servisního parkoviště. Cíl soutěže bude umístěn jako obvykle v Okříškách. Jak slavnostní start, tak i cíl budou pojmuty jako show pro diváky s doprovodnými akcemi. V cíli pak přímo na rampě obdrží poháry prvních 6 posádek v absolutním pořadí.

První posádka může očekávat opět putovní pohár hejtmana kraje Vysočina Miloše Vystrčila a pro první posádku, která nebude moci být zařazena do klasifikace bude připraven pohár senátora parlamentu ČR Vítězslava Jonáše.

Rally Vysočina opět podporují naši partneři. Hlavním partnerem soutěže je opět Schneider Bohemia s.r.o. – výrobce tlakové vzduchotechniky, dalšími významnými partnery jsou pak kraj Vysočina, město Třebíč, Sunoco Jihlava, Destrukce Třebíč a další.

Již nyní se těšíme na účast jezdců a diváků a připravujeme pro vás další informace o přípravách. Jejich součástí budou i nové webové stránky www.rallyvysocina.com.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist