www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - Rally Vysočina

Ideální soutěž - vítězství i smyky pro diváky

foto

14. dubna 2007 • 06:25

Po úspěšné české premiéře Dacie Logan při Rally Šumava vyvezl Václav Stejskal z garáže také osvědčený vůz Renault Clio RS Sport. Rally Vysočina je oba zastihla v dobré formě a tradiční posádka Václav Stejskal – Josef Král ve třídě N/2000 opět slavila triumf.

žádný příspěvek celý článek »

Halalův úspěšný začátek sezóny

foto

10. dubna 2007 • 11:30

Velice úspěšný vstup do sezóny 2007 se povedl dvojici z Hrádku nad Nisou Janu Halalovi a Daliboru Štěpánovi, kteří vybojovali vítězství ve třídě A7 při Rally Vysočina Okříšky. Předcházela tomu důkladná příprava.

žádný příspěvek celý článek »

Komentář AutoSport.CZ - Rally Vysočina

foto

4. dubna 2007 • 09:00

Rally Vysočina otevřela letošní seriál jednodenních soutěží v automobilových rally. Díky mírnému průběhu zimy se očekávalo, že se úvodní podnik „malého“ mistrovství odjede za standardních podmínek. Avšak jen pár dnů před startem soutěže celou republiku zasáhlo mohutné sněžení a tak se začaly vynořovat obavy, zda se na této rally nebude opakovat podobné „peklo“, jaké mnozí zažili ve Vsetíně loni na podzim.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlédnutí za Vysočinou a plány na Valašku

foto

4. dubna 2007 • 03:00

Na první start v letošní sezoně malého mistrovství ve sprintrally se v našem týmu postavila dvojice novicek v horkých sedadlech Pavla Bělešová a Magda Kročilová s týmovou zbraní v podobě sněhově bílé Hondy Civic 1.6 VTi ve skupině N2.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Havel v Okříškách vzorným žákem

foto

3. dubna 2007 • 03:00

Jan Havel si při Rally Vysočina 2007 odbyl premiéru v roli soutěžního jezdce. S nástrahami mokré tratě i stávkující technikou se vypořádal bravurně, blýskl se několika velice solidními časy a v cíli si vysloužil pochvalu od svého zkušeného navigátora i týmového šéfa.

žádný příspěvek celý článek »

Životní výsledek Hladíka s Dolečkovou na Vysočině

foto

3. dubna 2007 • 01:00

Na Rally Vysočina se posádce Jiří Hladík - Marcela Dolečková podařil vynikající vstup do sezóny 2007. Východočeská dvojice poprvé startovala s vozem Honda Civic 1,6 Vti připravovaným týmem Motocar Sport Zádveřice. Jiří s Marcelou vybojovali senzační jedenácté místo absolutně, deváté v MČR sprintrally, osmé ve skupině N a vyhráli třídu N2.

žádný příspěvek celý článek »

Okříšský hattrick

foto

2. dubna 2007 • 03:00

Seriál Mistrovství ČR ve sprintrally otevřela již počtvrté Rally Vysočina s centrem v Okříškách. Ačkoliv pořadatelé této soutěže letos nesáhli k žádným radikálním obměnám tratí a závodilo se vesměs na tradičních úsecích, čekal na posádky oproti předcházejícím dvěma ročníkům jeden zásadní rozdíl.

žádný příspěvek celý článek »

Poslední fotogalerie z Rally Vysočina

foto

31. března 2007 • 03:00

Můžete si prohlédnout další fotogalerii z úvodního podniku letošního národního rallysprintového šampionátu, deštěm zmáčené víkendové Rally Vysočina, která se jela v okolí Okříšek. Autorem dnešní série snímků je náš stálý spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Na Vysočině téměř bratrovražedný boj o „bednu“

foto

30. března 2007 • 12:15

Úvodní soutěž sezóny 2007 se posádkám Mad Max racing teamu náramně vydařila. Při premiérovém startu v národním šampionátu ve sprintrally obsadili Radovan Mareš s Michalem Vítkem čtvrté místo v dobře obsazené třídě A/1400, Robert Čonka s Renatou Maršálkovou dokonce vezou domů poháry za bronzovou příčku!

žádný příspěvek celý článek »

Premiérové vitězství pro PK Motorsport

foto

30. března 2007 • 06:00

O uplynulém víkendu se náš tým zúčastnil první soutěže s nově postaveným a otestovaným vozem Škoda Fabia N1. Byla jí Rally Vysočina v okolí Třebíče, která se v letošním roce jede jako součást rallysprintového mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčkův první závod zastavil obrubník

foto

30. března 2007 • 05:00

Do nové motoristické sezony vstoupil Zdeněk Vlček ze stáje Colbentronic Rallye Team účastí na Rallye Vysočina. Tratě v okolí Třebíče a Okříšek měly být především zkouškou pro úplně nový vůz Mitsubishi Lancer EVO IX.

příspěvků: 4 celý článek »

Rally Vysočina očima Milana Kneifela

foto

30. března 2007 • 04:00

Vysočina pro nás začala pátečním tréninkem, který se odjel na suché trati. Až později odpoledne se počasí rozhodlo, že nám náš první start s Fabií Kit Car pěkně zkomplikuje.Vzhledem k našemu testování auta na suchu a jeho nastavení, jsme při ranním startu ze servisní zóny tušili závody plné nesnází a překvapení.

žádný příspěvek celý článek »

Ropákova pozlacená premiéra

foto

29. března 2007 • 18:15

Plni očekávání, ale bez přehnaných ambicí odstartovali Pavel Kundrát s Janou Balcarovou do prvního podniku Mistrovství České republiky ve sprintrallye, Rally Vysočina s centrem v Okříškách nedaleko Třebíče. Debut se zbrusu novou Škodou Octavia TDi však skončil nad jejich očekávání a třídu naftových speciálů překvapivě vyhráli!

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rally Vysočina

foto

29. března 2007 • 08:00

Zahajovacím podnikem letošního česého rallysprintového šampionátu byla o uplynulém víkendu Rally Vysočina s centrem v Okříškách. Jak si posádky na deštěm zmáčené trati vedly si můžete prohlédnout na videích, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rally Vysočina

foto

29. března 2007 • 06:00

Můžete si prohlédnout další fotogalerii z úvodního podniku letošního národního rallysprintového šampionátu, deštěm zmáčené víkendové Rally Vysočina, která se jela v okolí Okříšek. Autorem dnešní série snímků je náš spolupracovník Viktor Hausknotz.

žádný příspěvek celý článek »

toplist