www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Rallye Monte Carlo

Subaru je spokojeno s pneumatikami BFGoodrich

24. ledna 2007 • 01:00

Ředitel továrního týmu 555 Subaru WRT Richard Taylor prohlásil, že je velmi spokojen s tím, jak se vyvíjí spolupráce mezi společností BFGoodrich a týmem Subaru. Zlepšený výkon jeho svěřenců na nových pneumatikách byl vidět již v Monte Carlu.

Japonský tým ukončil v loňském roce spolupráci se společností Pirelli, která odešla ze seriálu mistrovství světa rally. Proto musel tým Subaru pro letošní sezónu využít služeb konkurenční BFGoodrich a jak se zdá, zatím se mu to vyplácí.

„Do letošní sezóny jsme odstartovali velmi dobře,“ řekl na úvod Richard Taylor. „Jsme rádi, že spolupráce s BFGoodrich funguje dobře. Myslím, že už jsme dokázali dobře nastavit vůz pro nové pneumatiky a věřím tomu, že v průběhu roku se to ještě zlepší.“

Také Petter Solberg si pochvaloval nové pneumatiky a kromě toho se těší také na novou Imprezu WRC do Mexika. „Ještě si musím pár věcí na nových pneumatikách vyzkoušet, ale všechno jde dobrým směrem,“ řekl Solberg.

Manažer BFGoodrich pro rally, Matthieu Bonardel, na závěr řekl: „Byla to naše první společná rally a Subaru stačilo Fordům i Citroënům. Chris dokázal vyhrát hned tři rychlostní zkoušky, tudíž lepší začátek si ani nikdo nepředstavoval. Určitě nás čekají ještě mnohem lepší výsledky.“

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
24.01.2007 09:20
dufs
Souhlasím a je to moc dobře...
24.01.2007 09:00
Ricardo - moderátor
Osobně si myslím, že ty pneumatiky jim hodně pomohly...
toplist