www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 21. května 2024, Svátek má Monika, zítra Emil

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - Mogul Šumava Rallye

Na Šumavě nebude chybět ani Jani Paasonen!

31. ledna 2007 • 16:00

Druhý podnik našeho domácího šampionátu, Mogul Šumava Rallye Klatovy, je za dveřmi a je jisté, že zde bude velmi nabitá konkurence. Tu rozhodně posílí i finský pilot Jani Paasonen, nový člen Global Assistance Mediasport teamu.

Bývalý tovární jezdec Mitsubishi a naší škodovky usedne do sedmé evoluce Mitsubishi Lancer, kterou mu pro tuto soutěž zapůjčil Václav Arazim. Jani doufal a moc věřil tomu, že na Šumavě bude sněhový povrch, což by ho, jako „čistokrevného seveřana“ pochopitelně stavělo do role jednoho z favoritů a zároveň by to zcela určitě smazalo handicap v podobě starší evoluce Lanceru.

Už při pohledu z okna je však nadmíru pravděpodobné, že se sněhem to v šumavské soutěži bude špatné a tak se Jani Paasonen bude o víkendu snažit o jediné. Tím bude dokončení rally na některé z bodovaných příček, neboť už na Jänner rally tento pilot absentoval a protože má v plánu celý letošní „mistrák“, musí myslet na body.

Každopádně ale od tohoto finského showmana mohou diváci opět čekat dravý a rozevlátý styl jízdy, který v současnosti s vozy třídy N4 není příliš praktikován.

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
01.02.2007 18:22
Pluto - moderátor
Škoda, že to bude jenom s Evo VII... :o(
01.02.2007 17:26
Ramon
jj dobrá konkurence
31.01.2007 22:11
Breaky
super
toplist