www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Uddeholm Swedish Rally (PCWRC)

Gigi Galli slibuje odvetu do Norska

13. února 2007 • 12:35

Italský rychlík Gigi Galli se nechal slyšet, že na nadcházející Norské rally si spraví chuť po nepovedené Švédské rally, kde havaroval a ztratil šanci bojovat o přední příčky. Vůz Citroën Xsara WRC od týmu Aimont Racing si však pochvaloval.

Ve chvíli, kdy Ital havaroval, byl na vynikajícím pátém místě a mohl dokonce pomýšlet na posun na třetí pozici. „Udělal jsem velmi hloupou chybu, která mě stála boj třetí místo. Nyní si budu rally především užívat. Snažím se Xsaru WRC ještě lépe poznat,“ řekl těsně po nehodě Galli.

V sobotu i neděli se pak na trať Galli vrátil, ale ani poté nebylo vše bez potíží. „V neděli jsem měl problémy se spojkou. Mým cílem ale bylo lépe poznat vůz a to se mi podařilo. Opravdu se těším na Norskou rally, kde si chci spravit chuť,“ doplnil Ital.

Manažer týmu Aimont Racing Pierfrancesco Zanchi byl s výkonem Galliho spokojený. „Byl to celkem pozitivní závod. Začali jsme dobře. Gigi zajížděl kvalitní časy a i přes chybu ukázal, že máme konkurenceschopný stroj. Celý tým pracoval na jedničku a stejně tak chceme pokračovat i v Norsku.“

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist