www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Uddeholm Swedish Rally (PCWRC)

Poslední fotogalerie z Uddeholm Swedish Rally

foto

7. března 2007 • 15:00

Těsně před startem Corona Rally México si můžete připomenout na více než sto snímcích atmosféru z druhého podniku letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým byla únorová Uddeholm Swedish Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Juan Pablo Raies byl ve Švédsku nakonec vyloučen

foto

15. února 2007 • 10:25

Nový tým Munchis Rally WRT na švédském sněhu příliš neuspěl. První pilot týmu Luis Perez Companc dojel až na patnácté pozici a Juan Pablo Raies byl nakonec ze Švédské rally vyloučen. Důvodem byla chybějící rukavice...

žádný příspěvek celý článek »

Příliš krátká premiéra Peugeotu 207 S2000

foto

15. února 2007 • 01:00

Krátce po získání homologace se Peugeot 207 S2000 postavil na start svého prvního ostrého závodu. A stalo se tak rovnou na soutěži Mistrovství světa ve Švédsku, která se jela minulý víkend. Do novotou zářícího vozu usedlo domácí duo Jimmy Joge-Mattias Anderson.

žádný příspěvek celý článek »

Švédské postřehy: Vychytávky č.2

foto

14. února 2007 • 19:00

Ještě jednou se vraťme k pomůckám, které výrazně zpříjemňují pobyt na zasněžených rychlostních zkouškách.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Uddeholm Swedish Rally

foto

14. února 2007 • 15:30

Před zítřejším shakedownem nadcházející Norské rally se ještě jednou můžeme společně pokochat fotografiemi z nedávno skončené sousední soutěže ve Švédsku. Autorem tří desítek fotografií, které dnes rozšířili fotogalerii z Uddeholm Swedish Rally je Pavel Paláček.

žádný příspěvek celý článek »

Marcus Grönholm splnil slib

foto

14. února 2007 • 10:30

Finský pilot Marcus Grönholm prohlásil v cíli Rallye Monte Carlo, že ve Švédsku a Norsku bude vše jinak. V Monaku totiž dominovali piloti týmu Citroën s C4 WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Carlsson představil oficiální píseň kampaně WRADD

foto

14. února 2007 • 08:25

V jedné z předchozích zpráv ze Švédské rally jsme krátce informovali o kampani Daniela Carlssona proti alkoholu za volantem. V průběhu soutěže byla představena i titulní píseň WRADD.

žádný příspěvek celý článek »

Švédské postřehy: S policií nejsou žerty

foto

13. února 2007 • 16:00

Aniž bychom se o to příliš snažili rychlou jízdou, nebo jiným porušováním předpisů, potkalo nás hned dvojí blízké setkání se Švédskou policií. Na zobecnění je to sice málo, ale přesto jsme nabyli jasného názoru, že policista ve Švédsku je nadán neuvěřitelnou autoritou a přestože je přísný a důkladný, zůstává stále korektní a dalek záludností, často vídaných u nás doma.

žádný příspěvek celý článek »

Gigi Galli slibuje odvetu do Norska

foto

13. února 2007 • 12:35

Italský rychlík Gigi Galli se nechal slyšet, že na nadcházející Norské rally si spraví chuť po nepovedené Švédské rally, kde havaroval a ztratil šanci bojovat o přední příčky. Vůz Citroën Xsara WRC od týmu Aimont Racing si však pochvaloval.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Uddeholm Swedish Rally

foto

13. února 2007 • 11:50

Únorové severské turné pokračuje tento týden nejen pro posádky účastnící se letošního mistrovství světa v rally, ale také pro naši redakční minivýpravu. Ještě před přesunem do Norska nám své fotografie z víkendové Švédské rally zaslal dnes dopoledne kolega Petr Frýba.

žádný příspěvek celý článek »

Thomas Schie ve Švédsku: Problémy s palivem

foto

13. února 2007 • 03:00

Norský jezdec Thomas Schie si právě odjetou Uddeholm Swedish Rally moc neužil. Při jednom ze svých ojedinělých startů v Mistrovství světa dojel do cíle na čtrnáctém místě, což je daleko za předstartovními očekáváními. Za všechno mohly problémy s řídící jednotkou Norova Fordu Focus WRC, které po celou dobu způsobovaly nedostatek výkonu vozu.

žádný příspěvek celý článek »

Švédské postřehy: Vychytávky rallyových fanoušků

foto

12. února 2007 • 16:05

Je mnoho způsobů, jak pohodlně sledovat zimní soutěž a přitom odolávat náporu mrazu. Diváci u rychlostních zkoušek jsou velice vynalézaví i při snaze vidět co nejlépe i když se u trati tísní ve čtyřech i více řadách. Svou troškou do mlýna přispěli i Češi.

příspěvků: 1 celý článek »

Martin Prokop ve Švédsku do cíle nedorazil

foto

12. února 2007 • 15:35

Technické problémy, které provázely Martina Prokopa v průběhu Švédské rally, bohužel vyvrcholily jeho odstoupením ze soutěže před závěrečnou dvacátou rychlostní zkouškou.

žádný příspěvek celý článek »

Latvala i Wilson museli předčasně odstoupit

foto

12. února 2007 • 15:30

Oba jezdci týmu Stobart Ford VK Jari Matti Latvala a Matthew Wilson nedokončili Švédskou rally, jelikož jejich Focusy WRC 06 doslova zamrzly. Naštěstí se stejný problém vyhnul Henningu Solbergovi a také oběma továrním Focusům, i když Marcus přiznal, že měl na přejezdu k první ranní nedělní rychlostní zkoušce také drobné problémy.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Carlsson je s pátým místem spokojený

foto

12. února 2007 • 14:45

Švédský pilot Daniel Carlsson se na domácí rally představil poprvé v Xsaře WRC. Navíc to bylo poprvé s novým spolujezdcem a v novém týmu. I přesto dokázal vybojovat v silné konkurenci páté místo.

žádný příspěvek celý článek »

toplist