www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Vodafone Rally de Portugal (JRC)

Armindo Araújo v Portugalsku v Lanceru WRC 05

15. února 2007 • 11:45

Pilot Armindo Araújo se představí na domácí Portugalské rally v Mitsubishi Lanceru WRC 05. Nejvíce se o to zasloužilo zastoupení Mitsubishi v Portugalsku - Mitsubishi Motors Portugal.

„Vím, že mě čeká velmi náročná rally, ale nemohl jsem takové šance nevyužít,“ řekl na úvod Portugalec. „Vždy jdu na start s tím, že do toho dám všechno a stejně tak jsem odhodlaný odevzdat maximum i v Portugalsku.“

Ředitel tohoto projektu Guilherme Astro prohlásil: „Je to jeden z našich projektů na rok 2007. Chceme, aby Armindo startoval s kvalitním vozem a mohl tak získat další cenné zkušenosti. Rozhodně nečekáme, že by hned při premiérovém startu s vozem WRC v mistrovství světa stačil těm nejlepším.“

První test proběhne již v Anglii, kam se portugalský pilot chystá v blízké budoucnosti. Mitsubishi však zatím nemá jasno, zda bude i nadále nasazovat tři Lancery WRC. Není totiž vyloučeno, že po Norské rally už nebude s Lancerem WRC startovat ani Toni Gardemeister, který s ním není příliš spokojený a ani Xavier Pons.

V Norsku se ještě na start kromě Gardemeistera a Ponse postaví ve třetím lanceru WRC 05 také Juho Hänninen, který ve Švédsku triumfoval v PC WRC, ale posléze byl vyloučen.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist