www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Corona Rally Méxiko (PCWRC)

Chris Atkinson se těší na Imprezu WRC 2007

23. února 2007 • 01:00

Australský pilot Chris Atkinson se nechal slyšet, že se již těší na novou Imprezu WRC 2007, se kterou se představí japonský tým v Mexiku. Tam do stejného speciálu usedne ještě Petter Solberg, který si od toho také hodně slibuje.

Dvojka Subaru po skončení Norské rally řekla: „Myslím, že jsem měl dobrou rychlost, ale znovu jsem se nevyvaroval chyby. Udělal jsem hodiny ve velké rychlosti a zůstal stát ve sněhu. Nechápu, jak k tomu došlo, ale měl jsem problémy s neotáčivostí vozu, takže to na to mělo značný vliv.“

„Nakonec mi pomohli diváci, ale ztráta už byla značná. Pak jsem si navíc musel dávat pozor na to, abych nezavazel Mikkovi, který měl fantasticky rozjetou rally. Hned jak jsem ho za sebou viděl, uhnul jsem.“

Australský pilot přiznal, že na norském sněhu se mu ani zdaleka nedařilo tak, jako před týdnem ve Švédsku. Velmi se však těší na premiérový start s novou Imprezou WRC 2007. Ten jej čeká již na začátku března v Mexiku.

„Těším se do Mexika. Myslím, že vůz bude dobře připraven a my se posuneme zase o krok kupředu. Samozřejmě, že nejlépe se to pozná až v samotné rally,“ dodal na závěr Atkinson.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist