www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Corona Rally Méxiko (PCWRC)

Fotogalerie z Corona Rally México

foto

29. března 2007 • 04:00

Těsně před startem shakedownu na Vodafone Rali da Portugal si můžete prohlédnout několik desítek snímků, na kterých si připomenete předchozí podnik světového šampionátu, kterým byla před třemi týdny exotická Corona Rally México.

žádný příspěvek celý článek »

Hádanka: kolik Companců je vlastně v týmu Munchi’s?

foto

21. března 2007 • 05:00

Týmu Munchi's Ford WRT se na Mexické rally „povedl“ hodně rozpačitý přehmat. Kombinézy všech členů soutěžních posádek měly totiž na svých zádech jmenovku Companc.

žádný příspěvek celý článek »

Jonesova mexická premiéra

foto

16. března 2007 • 09:00

I přes nemalé problémy v průběhu první etapy splnila velšská dvojice Stuart Jones a Craig Parry svůj cíl a dojela do cíle Rally Mexico. Při svém historicky prvním startu mimo evropský kontinent mladíci nasbírali spoustu zkušeností a zároveň na sebe upozornili několika zajímavými časy.

příspěvků: 1 celý článek »

Mexiko životním výsledkem pro Pastranu

foto

16. března 2007 • 05:00

Jezdec Subaru Rally Teamu USA Travis Pastrana zazářil při svém debutu v šampionátu PWRC. Při startu v Mexiku dokončil na velice dobrém pátém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Rozhořčení nad neposlušnými Mexičany

foto

14. března 2007 • 02:00

Mnozí jezdci si během letošní Corona Rally Mexico stěžovali na chování tamějších diváků. Posádky se setkaly s mnoha nástrahami, které jim mexičtí „fanoušci“ vytrvale neustále kladli do cesty.

žádný příspěvek celý článek »

Higgins oslavil první vítězství v PWRC

foto

13. března 2007 • 04:00

Brit Mark Higgins zaznamenal při druhém dílu letošního seriálu Mistrovství produkčních vozů jeden ze svých největších životních úspěchů – za volantem Mitsubishi Lancer Evo IX na vyhrál Rally Mexico klasifikaci PWRC.

žádný příspěvek celý článek »

Pod mexickým sluncem zněla pro Citroën Marseillaisa

foto

13. března 2007 • 01:00

Závěrečná etapa čtvrtého podniku mistrovství světa v rallye dopřála členům týmu Citroën Sport zazpívat si francouzskou hymnu. V Leónu totiž slavila vítězství posádka Sébastien Loeb – Daniel Elena na voze Citroën C4 WRC, druhý vůz stáje dovedla dvojice Dani Sordo – Marc Martí do cíle na čtvrtém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Grönholm i Hirvonen v Mexiku na stupních vítězů

12. března 2007 • 02:00

Dvojnásobného umístění na stupních vítězů dosáhl o tomto víkendu tým BP-Ford po dojezdu do cíle Mexické rally. Díky tomuto úspěchu si udržel vedení jak v šampionátu jezdců, tak v hodnocení značek. Marcus Grönholm a Timo Rautiainen skončili s Focusem RS WRC na druhém místě, týmoví kolegové Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen dojeli se stejným vozem třetí.

žádný příspěvek celý článek »

Štěpán Vojtěch dosáhl v Mexiku na body

foto

12. března 2007 • 00:10

OMV BIXXOL Rally Team CZ si z Mexika odváží skvělé tři body za 6.místo Štěpána Vojtěcha a Michala Ernsta v kategorii produkčních vozů. Vzhledem k nabité konkurenci, která se letos v Mexiku sešla, ale také technickým problémům, jež team po většinu času pronásledovaly, se jedná o výborný výsledek.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: Deset bodů pro Loeba

foto

11. března 2007 • 22:20

Doslova jako přes kopírák se odvíjela třetí a závěrečná etapa letošního čtvrtého podniku mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích. Šotolinová premiéra vozu Citroën C4 WRC vyšla francouzskému týmu na jedničku, když si pro deset mistrovských bodů dojel nikým neohrožován úřadující světový šampion Sebastien Loeb.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: Loeb, Grönholm a kdo dál ?

foto

11. března 2007 • 13:40

Druhá etapa soutěže na severoamerickém kontinentu nepřinesla žádné výrazné či nečekané zvraty v průběžné klasifikaci čtvrtého podniku letošního seriálu mistrovství světa FIA v rally, přesto však v průběhu sobotního rozhodně nebyla v Mexiku nouze o dramatické momenty. Svou pozici lídra si s přehledem udržoval Sebastien Loeb.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: První etapa pro Loeba

foto

10. března 2007 • 00:35

Nejrychlejším mužem úvodního dne se nakonec stal úřadující mistr světa Sebastien Loeb na Citroënu C4 WRC. Jeho vzájemný souboj s jedničkou týmu Subaru WRT předčasně ukončil problém Pettera Solberga s tlakem oleje.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: Vojtěch se dostává do tempa

foto

9. března 2007 • 22:45

Po technických problémech s turbodmychadlem během včerejšího shakedownu vstoupil OMV BIXXOL Rally Team CZ do první etapy slibně. Po prvních třech rychlostních vložkách figurovali Štěpán Vojtěch s Michalem Ernstem na průběžném 7. místě v kategorii PWRC.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: Nová Impreza WRC ukázala své možnosti

foto

9. března 2007 • 17:05

Více než úspěšně zahájil své premiérové vystoupení tovární tým Subaru WRT s novým modelem Imprezy WRC 07. Na úvodní rychlostní zkoušce Mexické rally se totiž oba týmové vozy zařadily na pomyslné medailové pozice. Petter Solberg zajel vítězný čas, jeho týmový kolega Chris Atkinson pak skončil na zahajovacím testu třetí.

příspěvků: 3 celý článek »

Sledujte Corona Rally Mexico on-line

foto

9. března 2007 • 15:35

Čtvrtý podnik letošního seriálu mistrovství světa FIA v rally slibuje po včerejším shakedownu zajímavou podívanou. Sledujte společně s námi na serveru www.vysledky-rally.cz živě celý průběh třídenního klání nejrychlejších soutěžních jezdců naší planety na horké mexické šotolině.

žádný příspěvek celý článek »

toplist