www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - Rally Vysočina

Pegas Rally team s novou soutěžní zbraní

22. března 2007 • 02:30

Co bude dál? Touto otázkou končila úspěšná sezona Pegas rally teamu minulý rok při Prosincovém svezení s Fabií Kit Car na Pražském rallysprintu. Tento se sice díky banální závadě nepodařilo dokončit, přesto posloužil jako dokonalá inspirace pro zbrojení na nastávající sezonu. Ta pro nás začíná prvním rallysprintem Vysočina již tento víkend. Díky našim partnerům a sponzorům jsme mohli začít uskutečňovat plán startů na domácím šampionátu v rallysprintu 2007s novým soutěžákem Škoda Fabia Kit Car z dílny Impromat Car Vlastimila Brůzla. Ten nám také umožnil předchozí víkend svezení a testování tohoto nabroušeného sportovního nářadí.

Sobotní ranní setkání v areálu JZD Kašava dalo tušit nemalý zájem okolních fanoušků, což nás velmi potěšilo. Testovací trať je součástí RZ Podhoran a je velmi technická, pro naše účely tak plně dostačující. Po příjezdu doprovodného vozidla jsme se chvíli těšili pohledem na Fabii v novém barevném designu od Michala Zdráhala. Po probuzení koníků pod kapotou se začal souhlasně projevovat i přihlížející skot místního JZD. Prví jízdy probíhaly v zájmu seznámení a osahání auta, došlo i na oblíbené svezení sponzorů, což jsme pojali jako vyjádření díku za podporu pro nadcházející sezonu.

Při testování mechanici zkušebně nastavovali tlumiče a s přibývajícími průjezdy jezdec Milan Kneifel oceňoval stále více možnosti tohoto auta. Bohužel po hodině a půl vydatný déšť ukončil naše blažené chvíle a nezbývá, než se těšit na první ostrý start na sobotní soutěži. Posádka Pegas Rally Teamu ve složení Milan Kneifel – Radim Strnad se na tuto sezonu velmi těší a věří, že s podporou fanoušků bude úspěšně bojovat o přední umístění na domácím šampionátu.

Pegas Rally Team
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist