www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Vodafone Rally de Portugal (JRC)

Matthew Wilson: Business jako obvykle

28. března 2007 • 06:00

Britský mladík Matthew Wilson pracně vybojoval na předchozí Corona Rally México první bod do hodnocení jezdců pro letošní rok. I proto je před nadcházející soutěží v Portugalsku v dobré náladě a na pokračování letošního MS se těší.

„Na závody do Portugalska se těším. Navíc myslím, že pro mě bude výhodou přijet tam přímo z Mexika, protože se pojede na hodně podobném povrchu,“ řekl Matthew Wilson.

Šotolinové tratě v okolí Algarve budou premiérově využity pro soutěž mistrovství světa. Matthew Wilson to pro sebe považuje za výhodu: „Je dobré, že není příliš jezdců, kteří by měli zkušenosti s těmito tratěmi. Některým posádkám může dělat problémy úplně nový rozpis, ale pro nás je to normální, děláme to vlastně na každé soutěži.“

Mezi Mexickou soutěží a Portugalskem byla třítýdenní pauza, kterou stáj Stobart využila i k testování. „Závěrem minulého týdne jsme měli ještě testy, takže po nich a zkušenostech z Mexika věřím, že máme dobře nastavené auto a dokážeme zabojovat o kvalitní výsledek,“ dodal závěrem Matthew Wilson.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
28.03.2007 10:55
gannet
Protože je to "matěj" - a má to i napsáno před příjmením :-D
28.03.2007 08:07
dufs
A proč všude jinde říká už tu nejsme poprvé, máme zkušenosti z tratí (tím určitě i rozpis) a můžeme jet? A teď řekne, že vlastně všude to dělá poprvé...nerozumím mu...
toplist