www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 9. května 2024, Svátek má Ctibor, zítra Blažena

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - Rallye Český Krumlov

Todor Slavov se v Českém Krumlově nepředstaví

4. května 2007 • 11:00

Nechybělo mnoho a českou premiéru si na soutěži v Českém Krumlově odbyl Renault Clio R3. Přes veškerou snahu téměř všech zúčastněných subjektů se však akci uskutečnit nepodařilo. Podobně jako jinde v Evropě je na vině laxnost francouzů.

Za volantem zmíněného vozu se v Krumlově měl představit jeden z mladých talentovaných bulharských pilotů Todor Slavov. Tento třiadvacetiletý rodák z Varny v loňském roce bojoval o titul ve třídě N3 s Renaultem Clio Sport a přestože se vinou technických problémů na nejvyšší stupínek dosáhnout nepodařilo, svými časy určitě zanechal dojem.

Pro letošní sezónu se jeho stáj BulBet Racing Team rozhodla pro pořízení nového Renaultu Clio R3. A v rámci testů na zahajovací podnik bulharského šampionátu byl v plánu start na soutěži v Českém Krumlově.

„O Rally Český Krumlov jsme hodně slyšeli a chtěli jsme se na ní představit. Byli jsme i v kontaktu s pořadateli a tímto bychom se jim chtěli omluvit za naši neúčast, ale bohužel pánové z Renault Sportu nebyli schopni včas dodat veškeré díly k vozu. Takže místo testování momentálně trávíme veškerý čas v dílně a skládáme auto dohromady,“ osvětlil Todor Slavov známý fakt, že komunikace s Renault Sportem a hlavně dodávka náhradních dílů od tohoto francouzského týmu bývá velmi problematická.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist