www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - Rallye Český Krumlov

Krumlov včera, dnes a zítra

foto

29. června 2007 • 07:00

S odstupem od prvního květnového víkendu se pomalu chystají pořadatelé z ÚAMK Rallye Český Krumlov a ČK motorsport uzavřít letošní 35. ročník populární Rallye Český Krumlov. V současné době, kromě společenských návštěv s poděkováním obcím, městům, sponzorům a dalším zainteresovaných, zbývá prakticky provedení několika posledních oprav komunikací a dovyřízení škodních událostí, vzniklých během soutěžního týdne na Českokrumlovsku a Českobudějovicku.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rallye Český Krumlov

foto

8. června 2007 • 09:00

Třetím podnikem letošního mezinárodního šampionátu v automobilových soutěžích byla květnová Rallye Český Krumlov. Jak si vedly posádky na náročných rychlostních zkouškách v nádherné jihočeské krajině si můžete prohlédnout na videích, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Tomaštík se v Krumlově moc nesvezl

foto

16. května 2007 • 04:00

Jaromír Tomaštík s Richardem Lasevičem přijeli do Jihočeského kraje bojovat o body do GA MMČR, kde si loni vydobyli národní prioritu. Podobně jako v předchozích závodech se jim ovšem ani tentokrát na loňskou sezonu navázat nepodařilo. Bílé subaru mohli vidět diváci jen na několika úvodních vložkách.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rallye Český Krumlov

foto

15. května 2007 • 07:00

Třetí soutěží letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla tradiční jihočeská Rallye Český Krumlov. Jak si české i zahraniční posádky vedly na této oblíbené soutěži můžete shlédnout na snímcích, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Vodička si v Krumlově užil předjíždění

foto

14. května 2007 • 04:00

Na Rallye Český Krumlov se představila také západočeská posádka Robert Vodička a Pavel Dobiš. Startovali s vozem Škoda Felicia za tým AK Rallysport Příluky v AČR. O lepší než desáté místo ve třídě A5 je připravila technická závada.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rallye Český Krumlov

foto

11. května 2007 • 17:00

Třetí soutěží letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla tradiční jihočeská Rallye Český Krumlov. Jak si české i zahraniční posádky vedly na této oblíbené soutěži můžete shlédnout na snímcích našeho stálého spolupracovníka Jiřího Dokulila.

žádný příspěvek celý článek »

Historický výsledek, první vyhraná RZ absolutně

foto

11. května 2007 • 05:00

Po velké ráně z Šumavské Rally se na startu další soutěže Mezinárodního mistrovství České republiky objevil Míra Tarabus s Danem Trunkátem. Už od prvních „erzet“ dával Mirek najevo, že na nehodu z předchozí soutěže plně zapomněl a spolu s Petákem určoval tempo ve skupině A.

žádný příspěvek celý článek »

Ducháček: Čtvrté místo bylo maximem

foto

11. května 2007 • 04:00

„Cíl jsme splnili, na víc jsme neměli!“ lakonicky zhodnotil účinkování na třetí soutěži mezinárodního mistrovství ČR v Českém Krumlově pilot posádky kdyňského APM-Automotive Rally Teamu Sláva Ducháček. Zdaleka tím nevystihl vše, co účasti v jižních Čechách předcházelo a co se spolujezdcem Petrem Dufkem absolvovali přímo při ní než jim na konci časomíra přisoudila 26. místo celkově a 4. příčku ve třídě A5.

žádný příspěvek celý článek »

Český Krumlov pohledem Sparrow racing teamu

foto

11. května 2007 • 03:00

Po celkem nesmyslně dlouhé pauze v kalendáři Mezinárodním mistrovství České republiky odstartovala o tomto víkendu Rallye Český Krumlov a to již pětatřicátým ročníkem. Sparrow racing team zamířil do jihočeského Krumlova ve složení Šlehofer, Hlach, Pertlíček, což je více než zkušená trojice.

žádný příspěvek celý článek »

Vladimír Barvík slavil i v Českém Krumlově

foto

11. května 2007 • 02:00

Rallye Český Krumlov zahájila seriál Matador Cup 2007 vypsaný při Mezinárodním mistrovství České republiky v rallye. Matador Cup již úspěšně probíhá při Mistrovství České republiky v rallye (šampionát ve dvoudenních soutěžích) a na zahájení tak již čeká pouze Matador Cup při Mistrovství České republiky ve sprintrallye, který odstartuje Rallye Lužické hory 12.května 2007.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov

foto

10. května 2007 • 07:30

Třetí soutěží letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla tradiční jihočeská Rallye Český Krumlov. Jak si české i zahraniční posádky vedly na této oblíbené soutěži můžete shlédnout na snímcích našeho stálého spolupracovníka Petra Frýby.

žádný příspěvek celý článek »

Stříbro z Krumlova Vaňáče těší, výkon už méně

10. května 2007 • 05:00

Po dlouhé jarní přestávce se v Krumlově opět roztočil kolotoč soutěží GA MMČR. Nemohl u toho chybět ani černooranžový Peugeot 206 RC posádky Vaňáč–Talaváňa. Z Krumlova si nakonec odvezli stříbrnou medaili za druhé místo ve třídě N3, svůj výkon ale jezdec nepovažuje za optimální.

žádný příspěvek celý článek »

Estonský víkend českého týmu

foto

10. května 2007 • 04:00

Zlínský tým JM engineering strávil právě skončený víkend doslova a do písmene v estonských službách. Při Rally Český Krumlov asistoval prvním asfaltovým krůčkům Jaana Möldera, při estonské Tallinn Rally servisoval vozy Urma Aavy a Aigara Pärse.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov očima Josefa Petáka

foto

9. května 2007 • 12:00

Po dvou druhých místech ve sprintech se spolujezdcem Liborem Joskou se Josef Peták v Krumlově představil znovu ve skvělé formě a se svou navigátorkou pro ´velké´ soutěže Alenou Benešovou mohl slavit vítězství ve skupině A a také celkové třetí místo.

žádný příspěvek celý článek »

Ladislav Kopelent na Rallye Český Krumlov

foto

9. května 2007 • 09:00

Dalším vynikajícím výsledkem dobře rozjeté sezóny se na Rallye Český Krumlov prezentovali plzeňští manželé Ladislav a Helena Kopelentovi. S vozem Škoda Felicia Kit Car obsadili druhé místo v prestižní a početně obsazené třídě A5 a upevnili si tím svoji vedoucí pozici v průběžném pořadí MMČR.kamarádům, i těm, kteří nám zrovna neuškodili.“

žádný příspěvek celý článek »

toplist