www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Rally Argentina (PCWRC)

Argentina: Zrušeno už sedm testů ! (update)

4. května 2007 • 19:25

Letošní Argentinská rally se rozhodně nezařadí mezi ty ročníky, na které by pořadatelé mohli být hrdí. Podle potvrzených informací, které jsme ověřili přímo v místě konání soutěže, bylo zrušeno pět dnešních testů a v první etapě budou odjety pouhé tři rychlostní zkoušky namísto plánovaných osmi.

Kvůli přesunu na slavnostní start a včerejší superspeciálku v Buenos Aires, respektive návratu do 700 km vzdáleného Villa Calos Paz, se celý program soutěže notně zkomplikoval. Kvůli nepříznivým povětrnostním podmínkám bylo totiž nemožné včas a především bezpečně absolvovat letecký přesun posádek zpět do Cordoby.

Dnešní program tak měla na základě prvního oficiálního rozhodnutí zahájit časová kontrola 6B, tedy vjezd do servisní zóny v Carlos Paz, ve 14:26 hodin místního času (19:26 našeho). Podle posledních dostupných informací, které máme přímo z dějiště rally a kusé informace serveru wrc.com, však byly 'odpískány' i další dva standardní testy a rozhodnuto zatím není pouze o tom, zda se odjede alespoň večerní superspeciálka na stadionu v Cordobě.

Jan Vaškovič; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist