www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 9. května 2024, Svátek má Ctibor, zítra Blažena

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - Rallye Český Krumlov

Další z favoritů z kola ven!

4. května 2007 • 21:20

Druhý průjezd rychlostní zkouškou Zátoň míchá pořadím. Václav Pech, který až do této rychlostní zkoušky byl na druhém místě v absolutním pořadí skončil pro technickou závadu. Na jeho Mitsubishi Lancer EVO IX došlo k závadě na kardanu.

Soutěž tak přišla o dalšího aspiranta na absolutní vítězství. Tuto rychlostní zkoušku vyhrál Roman Kresta s dalším „devítkovým“ Mitsubishi. Doposud na třetím místě jedoucí Vojtěch Štajf měl na trati této rychlostní zkoušky defekt přední pneumatiky a propadl se v pořadí o několik příček. Skvělým druhým časem se blýskl Václav Arazim a stříbrnou příčku nyní drží už i v celkové klasifikaci po pěti odjetých rychlostních zkouškách. Třetí pozici si drží Karel Trojan jedoucí taktéž na voze Mitsubishi Lancer EVO IX. Za těmito rychlými vozy Mitsubishi Lancer se nachází Petákovo Renault Clio S1600 a za ním Tarabusovo Suzuki Ignis S1600.

Jaromír Tomaštík odstoupil v servisu po čtvrté rychlostní zkoušce kvůli technické závadě. Na čtvrté rychlostní zkoušce měl problémy Robert Achs, který jel na blinkry. V předchozí, třetí erzetě, odstoupil Milan Zeman kvůli vadné poloose a Antonín Matys kvůli problémům s převodovkou.

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist