www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 9. května 2024, Svátek má Ctibor, zítra Blažena

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - Rallye Český Krumlov

Mokrý začátek druhé etapy

5. května 2007 • 08:45

Dnes je na programu 35. Rallye Český Krumlov druhá etapa. Na soutěžící posádky čeká celkem sedm rychlostních zkoušek v celkové délce 144,40 kilometrů. Jako první se pojede rychlostní zkouška Kohout, která měří 15,48 kilometrů. Průjezd touto zkouškou bude velice obtížný, protože v noci přišel na českokrumlovsko slibovaný déšť a stále prší. Na Kohoutu je spousta vytahaného bláta a za mokra bude tato erzeta ještě obtížnější.

Poté čeká na soutěžící dvojitý průjezd rychlostní zkouškou Malonty, která má letos 29,81 kilometrů. Tento legendární test dokonale prověří posádky, které odstartovaly do závěrečné etapy. Po tomto maratónu se soutěžící přesunou k rychlostní zkoušce Větrná, která v prodloužené variantě měří 25,37 kilometrů. Z Větrné zamíří posádky na superspeciální zkoušku na Výstavišti v Českých Budějovicích. Z této rychlostní zkoušky bude opět probíhat on-line přenos na internetu. Na závěr druhé etapy se posádky vydají na opakované průjezdy zkoušek Kohout a Větrná.

První soutěžní auto by se mělo v cíli soutěže, který bude na parkovišti v Jelení zahradě pod českokrumlovským zámkem, objevit v 17,35 hodin.

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist