www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Škoda Rally Bratislava

Pořadatelé vydali průvodce k Škoda Rally

11. května 2007 • 01:00

Třetím podnikem šestidílného seriálu TEMPUS RALLY Majstrovstvá Slovenskej republiky v rally 2007 bude začátkem června Škoda Rally v Bratislavě (2 – 3. června). Organizátoři z Auto Klubu Košice se spolupráci s předsedou organizačního výboru Miroslavem Majláthem vydali Rally průvodce neboli Rally Guide k této soutěži, který je určený pro posádky, soutěžící, doprovodné týmy, novináře a činovníky soutěže.

Na šesti stranách podává základní informace o soutěži, která se pojede v hlavním městě Slovenska za necelý měsíc. Najdeme v něm mimo jiné přípustná vozidla, která budou přijata do rally, zařazení soutěže, sportovní program, přihlášky, pojištění, priority, obhlídka tratě, servisní parkoviště, tankování, rychlostní zkoušky, bezpečnostní vozidla, odevzdávání cen a odkaz na ubytování. Trať Škoda Rally měří celkem 369 km a obsahuje ve dvou etapách celkem 12 rychlostních zkoušek na šesti úsecích v celkové délce 102 km. V itineráři rally jsou i divácky atraktivní okruhové rychlostní zkoušky v Bratislavě na Rožňavské ulici v bezprostřední blízkosti centra soutěže u Tempus AWT Bavaria a kolem výstaviště Incheba. Uzávěrka přihlášek je stanovena na pátek 18. května.

Rally průvodce (Rally Guide) si můžete stáhnout ZDE. Další informace naleznete na oficiální internetové stránce Škoda Rally Bratislava, kterou najdete na adrese www.rallye.sk. Zároveň zde naleznete i průběžně aktualizovaný seznam přihlášených posádek.

Roman Ordelt
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist